📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Koleś dostał z 12 strzałów, wije sie w agonii umierania a Ci do niego don't move no kurwa może być ciężko zapanować nad bólem i sie nie ruszać
pazuzu napisał/a:
Koleś dostał z 12 strzałów, wije sie w agonii umierania a Ci do niego don't move no kurwa może być ciężko zapanować nad bólem i sie nie ruszać
Może nie rozumie po angielsku. Jak tak to była jego najszybsza lekcja języka obcego w życiu.
Niby zasłaniają adres na tym "baraku", ale dość łatwo można ustalić, który to. Chwycił nóż do filetowania, a został wypatroszony ołowiem.
Siostrzyczka zrobiła zbiórkę na pochówek dla Indiańca...
gofundme.com/f/help-sherman-lay-to-rest
Siostrzyczka zrobiła zbiórkę na pochówek dla Indiańca...
gofundme.com/f/help-sherman-lay-to-rest
Uwielbiam takie akcje
Milicjanty na poziomie tych naszych kurwa ameb umysłowych i niedorozwojów ... Wjebał w chłopa 12 naboi i krzyczy do niego żeby się kurwa nie ruszał ... Japierdole trzeba być ćwierć mózgiem jak chuj - chłop go już nie słyszy i nie panuje nad swoim ciałem jakieś spazmy i ostanie tchnienia nim szarpią a ten "font move" no kurwa nagrodę Darwina mu powinni dać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów