📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
metyoo napisał/a:
ten naród to jednak krzyżówka kurwy z osłem!
Tu się nie zgadzam. Kurwy są potrzebne na świecie a tak głupich osłów to nie ma.
metyoo napisał/a:
ten naród to jednak krzyżówka kurwy z osłem!
Rosja to wielonarodowy kraj. Poza tym to fejk. To nagranie z upainu, a gościa w samochodzie chcą siłą wcielić do armii, dlatego spierdala.
Buddaa09 napisał/a:
Poza tym to fejk. To nagranie z upainu, a gościa w samochodzie chcą siłą wcielić do armii, dlatego spierdala.
Cytat:
W Tiumeniu w piątek 5 stycznia rano doszło do masakry przy użyciu noży i pistoletów. "Muravlenko 9. Dzisiaj o godzinie 10. Słyszeliśmy odgłosy strzałów i oglądaliśmy nagranie. Wszystko wyglądało jak w strasznym filmie" - relacjonują naoczni świadkowie. Na opublikowanym materiale wideo widać grupę mężczyzn próbujących zatrzymać czarny zagraniczny samochód. Jeden z nich trzyma przedmiot wyglądający jak pistolet. To prawda, że próby kończą się niepowodzeniem – kierowca samochodu odjeżdża, uszkadzając samochód zaparkowany na podwórzu domu.
zobacz gdzie leży Tiumeń
onuce to się same ujawniają...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów