Albo zestaw hi-fi z subwooferem, droższym niż audiofile w domach mają.
Kierowca Ciężarówki, chcąc się włączyć do ruchu jebnął sobie w mój pojazd.
Nie używaj terminów, których nie znasz lub nie rozumiesz
Sprawdź sobie co oznacza "włączanie się do ruchu".
Zmien portal, bo odstajesz od reszty
Powiedz, po co komus 2 kamery. Rizumiem 1. Dobra nie rozumiem wogole kamery w aucie, a ten koles ma 2. Gowno mu sie stalo a on wzuca nagranie na ten portal. Podjarany pewbie jakby to byl conajmniej hard. To jest normalne ? Dla mnie nie.[/quote
Jak nie rozumiesz po co komuś jedna, to żyj w swoim ograniczeniu umysłowym dalej
@up
Zmien portal, bo odstajesz od reszty
Powiedz, po co komus 2 kamery. Rizumiem 1. Dobra nie rozumiem wogole kamery w aucie, a ten koles ma 2. Gowno mu sie stalo a on wzuca nagranie na ten portal. Podjarany pewbie jakby to byl conajmniej hard. To jest normalne ? Dla mnie nie.
ewidentnie widać żeś dawno nie ruchana
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów