📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Czym się różnią z charakteru kierowcy TIRów i taksówkarze?
Dobrze że cały jesteś. Chociaż z dala widać, że gość podejrzanie szybko dojeżdża do skrzyżowania. Tutaj powinna się zapalić ostrzegawcza lampka. Ale to kwestia oceny ryzyka w związku z typem pojazdu. Podobne zderzenie na moto mogłoby być tragiczne w skutkach.
@8765tj I włączyła mu się lampka bo włączył zapamiętanie nagrania
Swoją drogą, szybko to zrobił...
Swoją drogą, szybko to zrobił...
8765tj napisał/a:
Chociaż z dala widać, że gość podejrzanie szybko dojeżdża do skrzyżowania. T
bo pewnie butelkowy szczoch chciał wymusić pierwszeństwo licząc, że osobówka się zatrzyma - przecież "pan" na drogę wjeżdża i nie będzie czekał
@up pewnie wiózł bułeczki do sklepu, żebyś miał co jeść niewdzięczny gadzie!
-Ernest Hemingway
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Ile ty masz kurwa tych kamer.
Może pracuje w TVP w mojej ocenie sytuacji można by uniknąć całego tego zajścia gdyby kierowca zachował ostrożność.
Nie wiem na co kierowca liczył, chyba na ubezpieczenie.
Jakim trzeba byc spierdolony zeby zamontowac 2 kamerki di auta ? Spoleczniak hebany. Tfu.
zdun napisał/a:
Skoda masz? Gdzie tak mało płacą?
MariolaBezPindola napisał/a:
Jakim trzeba byc spierdolony zeby zamontowac 2 kamerki di auta ? Spoleczniak hebany. Tfu.
Proponuję jeszcze autorowi mocniej dojebać w nagrodę za zrobienie filmu i wrzucenie tutaj. Nikt nie napisał, że jest pewnie rudy.
Kurwa mać, społeczność sadola....
Powiedz, po co komus 2 kamery. Rizumiem 1. Dobra nie rozumiem wogole kamery w aucie, a ten koles ma 2. Gowno mu sie stalo a on wzuca nagranie na ten portal. Podjarany pewbie jakby to byl conajmniej hard. To jest normalne ? Dla mnie nie.
Zmien portal, bo odstajesz od reszty
Powiedz, po co komus 2 kamery. Rizumiem 1. Dobra nie rozumiem wogole kamery w aucie, a ten koles ma 2. Gowno mu sie stalo a on wzuca nagranie na ten portal. Podjarany pewbie jakby to byl conajmniej hard. To jest normalne ? Dla mnie nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów