on chyba nie zdał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
on chyba nie zdał
I Dobrze. Jednego debila mniej na drodze.
strach pomyslec !! oj jak ja sie kuwa boje !! oh ale sie boje aby nie zajebac takich baranow jak z 1 komentarza
sadolfan napisał/a:
za to jak nas okradaja powinno to byc codziennoscia
dobrze gadasz, w Wordach złodziej złodziejem pogania
bandyctwo żyje intensywnie ale krótko
dirty_pig napisał/a:
strach pomyslec !! oj jak ja sie kuwa boje !! oh ale sie boje aby nie zajebac takich baranow jak z 1 komentarza
Oj , żebyś się nie zesrał
A to że ośrodki egzaminacyjne opierdalają w ten sposób ludzi z kasy to żadna nowość. . .
A ten kursant mądry to on na pewno nie był, skoro tak się zachował, jak by takich przepuszczali to zaraz byśmy tutaj mieli drugą Rosję. . .
Czemu winne było wozidło? Może trzebało natrzaskać egzaminatora,
Nie dziwie się gościowi, że się wkurwił. Sam już będę podchodził po raz 4. Na pocieszenie - egzamin nie ma nic do czynienia z jazdą codzienną. Gdyby wszyscy jeździli tak kurewsko przepisowo, to by wiecznie były korki.
Przebieg egzaminu na mieście ponadto jest tak sprawiedliwy, że dziewczyny zdają znacznie częściej. Wiem, bo rozmawiałem z takimi, które zdały, bo dały się instruktorowi potrzymać za kolanko, złapać za kierownicę i potrzymać rękę na skrzyni biegów. Kurwy jedne.
Przebieg egzaminu na mieście ponadto jest tak sprawiedliwy, że dziewczyny zdają znacznie częściej. Wiem, bo rozmawiałem z takimi, które zdały, bo dały się instruktorowi potrzymać za kolanko, złapać za kierownicę i potrzymać rękę na skrzyni biegów. Kurwy jedne.
Kurwa jak się nie potrafi to się za to nie zabiera.
nawet sweterek nałożył w paski takie jak pachołki
testy psychologiczne nic nie dają sam je zdałem a nerwy mam takie jak ten gość z filmu może nawet gorsze ....
winne są wordy powinno być więcej takich sytuacji, nawet gorszych może by pajace w rządzie zobaczyli co dzieje się w wordach......
winne są wordy powinno być więcej takich sytuacji, nawet gorszych może by pajace w rządzie zobaczyli co dzieje się w wordach......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów