Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie kurwa może premier ma stać w korku jak inni kierowcy... Widzę te moje pokolenie to banda debili, jak nie sprzedają swojego życia na fejsbuku, to chwalą kurwina tym samym sposobem plują na system prawodawczy w Polsce albo wyzywają od cebulaków kierowców passatów czy też oglądają i nagrywają jakieś sranki. Weźcie się w końcu kurwa ogarnijcie. Jak KURWA nie chcecie żeby Prezes Rady Ministrów czy Prezydent jeździli pod eskortą BOR'u to KURWA weźcie się za naukę i zmieńcie system prawodawczy. Wszyscy tutaj wielcy kurwa znawcy, że premier Holandii czy tam Danii czy innego kraju jeździ rowerem. Jak się kurwa nie podoba w Polsce to wypierdalać do Bangladeszu koszulki szyć jebane pacany. Gadaniem kraju nie zmienicie barany jeden z drugim. Pouczcie się o prawie polskim, niemieckim, francuskim, europejskim, międzynarodowym, potem otwórzcie własną partię i się kurwa bawcie w politykę.
ps. To że premier jakiegoś kraju jeździ rowerem to nie znaczy, że wokół niego nie ma ochroniarzy...
Jesteś idealnym przykładem na to, jak wyhodować sobie debila który jest posłuszny władzy, która go wyhodowała. To, że dany rząd ustanawia jakieś prawo, nie znaczy, że to prawo jest słuszne i trzeba go przestrzegać, bo tak postanowiło kilku chujków z wiejskiej. Oprócz sytuacji wyjątkowych, te chujki rządowe powinny poruszać się po drogach jak zwykli obywatele.
Weźcie się ludzie za robote, bo Wam się pierdy w dupach lęgną i kanarki we łbach. A jak karateka zapierdziela na bombach to też będzie płacz, że za szybko. Jadą, bo takie mają prawo i Wam nic do tego.
Karetka zazwyczaj jedzie na sygnale gdy zagrożone jest życie ludzkie. Więc Twoje porównanie jest z dupy. Karetce trzeba ustąpić, tak samo jak straży lub policji. Bo dziś jadą do kogoś a jutro mogą jechać do nas.
Karetce trzeba ustąpić, tak samo jak straży lub policji. Bo dziś jadą do kogoś a jutro mogą jechać do nas.
Szkoda, że można za komentarz dać tylko jedno piwo, bo za to zdanie należy ci się krata.
hehe, sam jestem kurwa posłuszny. Mnie po prostu wkurwia wymądrzanie się tych tępych głów co mają tic-taca zamiast mózgu. Najpierw kurwa zapoznaj się z systemem prawodawczym, przynajmniej w skryptach (nikogo nie zmuszam do kilku tysięcznej lektury) a dopiero potem krytykuj obecny system. Kurwa czy to takie trudne? Większość debili z tego portalu co najwięcej krzyczą zapewne w swoim zjebanym życiu nie przeczytało żadnej ustawy, a pieprzą głupoty jakby to oni byli alfą i omegą w dziedzinie polityki czy prawodawstwa.
To tak jakby w ogóle nie znać się na prowadzeniu samochodu i krytykować kierowce pojazdu w którym jesteś pasażerem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów