Niebezpieczny przejazd kolejowy niedaleko Zbąszynia w Lubuskim. Jeśli czegoś z tym nie zrobią, to będziemy mieli ładne filmy na harda z tego miejsca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prokurator napisał/a:
Typ wrzucił film nie ważne kogo autorstwa żeby pokazać kolejną płaszczyznę na której spółka PKP się nie popisała, oraz czym może się skończyć brak uwagi kierowcy. Niestety jak zawsze wzięli się na forum pryszczate dzieciaki w okularach z encyklopedią na kolanach.
Niestety to forum nie jest miejscem na filmiki o takiej tematyce, nazwa "sadistic" o czymś świadczy i do czegoś zobowiązuje. Jak chcę pooglądać/poczytać o porażkach PKP, lub innych podobnych, to wchodzę na inny portal.
Niestety, pryszczatym dzieciakiem sam ledwo przestałeś być, a jak na forum pobędziesz dłużej to może ogarniesz jakie materiały powinny tu trafiać na stronę główną.
Temat moim zdaniem do wyjebania, ale co ja tam wiem...
zastanów sie o co chodzi pociąg jechał 20 km/h przez przejazd ponieważ ostrzegały go tarcze przejazdowe ze sygnalizacja jest nie sprawna na tym przejezdzie a Ty masz zachować szczególną ostrożność jadąc nawet przez strzeżony przejazd doczytaj troszkę a nie panikuj że bedzie temat do hardu
To w niedalekiej mi miejscowości tory idą wzdłuż drogi i na jednej krzyżówce, tam gdzie normalnie są pasy dla pieszych jest torowisko, widoczność tam jest słaba, więc chcąc wyjechać trzeba stać na torach ;D Na szczęście jako, że cała linia jest zabytkowa, jeżdżą tam tylko szynobusy i spalinowozy ST43 towarowe, czyli bez zapierdalania.
PRZEJECHAŁ PRZED INTERCYTY !!!!
jestes wampirem, ze tylko w nocy miozesz filmy nagrywac??
takich przejazdow na mazurach jest mnostwo i to bez szlabanu
takich przejazdow na mazurach jest mnostwo i to bez szlabanu
Haha widziałem jak ostatnio ktoś majstrował przy tym szlabanie, widocznie to oni coś zjebali tam.
Zgodnie z przepisami kolejowymi (Ir-1 - instrukcja o prowadzeniu ruchu pociągów) w razie uszkodzenia SSP (Samoczynnej Sygnalizacji Przejazdowej) maszynista ma obowiązek przejechać przez przejazd z prędkością nie większą niż 20 km/h podając przy tym sygnał Rp1 "Baczność". Tak zrobił więc pytam się:
O chuj ci chodzi ?!
O chuj ci chodzi ?!
Nic specjalnego, po prostu mamy tyle idiotów na drogach, że selekcja naturalna zaczyna sprawdzać czy ktoś uważa na przejazdach, a nóż widelec paru osobników do eliminacji samych się zgłosi do eksterminacji.
"..pociąg jedzie, to jest dramat..."
longer1231 napisał/a:
Zgodnie z przepisami kolejowymi (Ir-1 - instrukcja o prowadzeniu ruchu pociągów) w razie uszkodzenia SSP (Samoczynnej Sygnalizacji Przejazdowej) maszynista ma obowiązek przejechać przez przejazd z prędkością nie większą niż 20 km/h podając przy tym sygnał Rp1 "Baczność". Tak zrobił więc pytam się:
O chuj ci chodzi ?!
Dodam jeszcze że ograniczenie do 20km/h w takich przypadkach obowiązuje tylko dla czoła pociągu.
Dziękuje. Dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów