Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole chyba nagram na telefon jutro jak chmury po niebie się poruszają i go wrzuce.....
Każdy ,kto zdał prawko w miare uczciwie wie ,ze przed przejazdem kolejowanym należy się zatrzymać (czyli zwolnić do 0km/h dla debili) i upewnić się czy można bezpiecznie przejechać.
Logiczne ,ze w nocy takie 3 halogeny jebiące z pociągu widać odrazu i chuj czy światła na szlabanie się świecą oraz czy szlaban pojdzie w dół.
Oczywiście kretyn jak nie zna przepisów rozjebie się o krawężnik w najmniejszej wsi w polsce prawdopodobnie.
Jeśli czegoś z tym nie zrobią, to będziemy mieli ładne filmy na harda z tego miejsca.
Ale Harda Hardowego już nie ma, teraz jest Maso-Ero-Medyczny Hard
chyba ci się coś popierdoliło synek - jakie zatrzymywanie do zera przed przejazdem ?
Art. 28.
1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do przejazdu kolejowego oraz przejeżdżając przez przejazd, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność. Przed wjechaniem na tory jest on obowiązany upewnić się, czy nie zbliża się pojazd szynowy, oraz przedsięwziąć odpowiednie środki ostrożności, zwłaszcza jeżeli wskutek mgły lub z innych powodów przejrzystość powietrza jest zmniejszona.
może obejrzyj ten filmik pare razy aż zrozumiesz o co chodzi
Sam się synek zastanów, czy dobrze przepisy interpretujesz.
"jest obowiązany zachować szczególną ostrożność" co nie zmienia faktu, że jeśli cenisz sobie zdrowie i życie, zatrzymasz się w takich okolicznościach żeby się nie narażać.
Może wyjedź poza swoją mieścinę/wieś i poznaj więcej dróg.
widze że problemy czytaniem masz, więc wytłumacze ci to jak głupkowi - nie ma obowiązku zatrzymywać się do zera przed każdym przejazdem tak jak to Velture napisał w swoim poście - tylko do tego się przyczepiłem, a ostrożność swoją drogą
@kamil66
widze że problemy czytaniem masz, więc wytłumacze ci to jak głupkowi - nie ma obowiązku zatrzymywać się do zera przed każdym przejazdem tak jak to Velture napisał w swoim poście - tylko do tego się przyczepiłem, a ostrożność swoją drogą
To i ja pokuszę się o podobny wywód dla "głupka".
Napisałem - w takich warunkach - ciemno, słaba widoczność, tory przecinające drogę pod ostrym kątem - chyba tak właśnie to kurwa ująłem w poprzednim poście, więc nie próbuj grzmieć, jeśli masz mały piorun.
Jeśli czegoś z tym nie zrobią, to będziemy mieli ładne filmy na harda z tego miejsca.
Więc piszmy petycję od użytkowników, żeby nic z tym nie robili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów