📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze gada kurwiel.
I co da ten filmik? Od zawsze były wojny, wyzysk itp itd. Ludzie od zawsze pragną władzy i pieniędzy i dopóki tak będzie nic się nie zmieni.
To o czym mówi ten gość (swoją drogą dobrze i prawdziwie) przypomina mi historię związaną z "powstaniem" Galaktyki znanej z uniwersum Gwiezdnych Wojen. Piwko leci za sam film jak i przekaz
W sumie chyba nic nowego jak dla mnie nie powiedział ten pan.
Pewnie będziecie chcieli żebym w takim razie wykazał się czymś lepszym. Dobrze. Jak będę w jego wieku czekajcie na mój powrót!
Pewnie będziecie chcieli żebym w takim razie wykazał się czymś lepszym. Dobrze. Jak będę w jego wieku czekajcie na mój powrót!
wzruszylem sie... dlatego chcialem z tego miejsca przeprosic wszystkich pojebow i pedalow, ktorych wyzwalem tutaj od pojebow i pedalow.
Dajcie coś z Jezusa
Wystarczy że słońce pierdnie, i wszscy zginiemy.
Bolą mnie oczy od tych napisów więc nie czytam.
Ogólnie mam wywalone na ten świat , jak dla mnie po mojej śmierci może przestać istnieć : )
pozdrawiam
Ogólnie mam wywalone na ten świat , jak dla mnie po mojej śmierci może przestać istnieć : )
pozdrawiam
Cytat:
Ogólnie mam wywalone na ten świat , jak dla mnie po mojej śmierci może przestać istnieć
Mam nadzieje, że wspomnisz o tym swoim bachorom.
Józef Ka. napisał/a:
Mam nadzieje, że wspomnisz o tym swoim bachorom.
Nie mam ich i mieć nie zamierzam
Pozdrawiam gorąco
asdjako napisał/a:
w 2:23 na ziemi jest smutna twarz
Pewnie Jezusa, jak zwykle.
BTW fragment rozmowy moich kolegów po pijaku:
- [jakieś pseudofilozoficzne frazesy o tym, że wszechświat jest mega wielki], a ty jesteś tylko małym punktem...
- Nie, ja jestem Patryk!
I to zasadniczo był koniec rozmowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów