18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Niebieski Matoł
futryn • Wczoraj 13:28
Za źródłem: Policjanci dostali wezwanie do domu, w którym trwał właśnie napad. Podchodząc do budynku, funkcjonariusze usłyszeli głośny hałas i weszli do środka. Wewnątrz znaleźli dwie osoby szarpiące się o nóż.

Właściciel domu szarpiąc się z intruzem w domu
krzyczał: 'Pomóżcie mi! Pomóżcie mi!'

Mimo jasnego obrazu kto jest włamywaczem i kto się przed kim broni, policjant strzelił w głowę właścicielowi broniącemu się przed napastnikiem, który trzymał w ręku nóż. Następnie opróżnił magazynek w trupa.

Dochodzenie jest w toku. W domu była 15-letnia córka postrzelonego właściciela, to ona wykręciła nr alarmowy 911.

PS. Pies uznał, że właściciel w nocy jest ubrany i zakapturzony, a napastnik przyszedł go obrabować w majtkach.

Tak na serio, widać, że właściciel próbował oddalić od siebie nóż trzymany przez napastnika.

Czyli tak jak w tytule.
Zmieniono 4 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Psilocke Wczoraj 20:23
Kurwa przeczytałem opis i myślałem że w chuja ktoś leci ale to się serio odjebało.
Ja pierdole.
Zgłoś
pawus5 Wczoraj 20:26 1
od lat chciałbym zmienić opinię o milicjantach ale widzę że od wieków do tego rodzaju profesji wybierają elitę wśród upośledzonych
Zgłoś
Maciejczak95 Wczoraj 20:26
Kurwa co to za akcja już chuj w to kto trzyma nóż, ale czy ten pies pomyslal , że włamywacz przyszedł w samych badejach lub rozebrał się przed kradzieżą? Oby dożywocie dla debila
Zgłoś
Mister_Klex Wczoraj 21:06 1
Co wy sie wszyscy tak sracie do pana policjanta, jeden murzyn dostał w czerep a drugi pójdzie siedzieć za włam i usiłowanie zabójstwa, ulice usa będą bezpieczniejsze ;D

Zgłoś
piter1986 Wczoraj 21:27
jebany ile on musi miec iq zeby na napad w gaciach wbic...
Zgłoś
Cryo Wczoraj 21:46
Debil pomyślał, że włamywacz przyszedł w gaciach, a właściciel spał w kurtce i butach.
Zgłoś
durabo2 Wczoraj 22:51
Postaw się na miejscu włamywacza.
Chcesz stawiać opór ale wchodzi pies Kozak, rozpierdala postronnych i już wiesz gdzie twoje miejsce
Zgłoś
marcintutbxl Wczoraj 23:22
Oj tam jednego czarnucha zabil zeby drugiego wsadzic .Dobry glina .
Zgłoś
KomornikSądowy 9 minut temu
Policjant do dekapitacji
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem