18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Niebieski Matoł
futryn • Dzisiaj 13:28
Za źródłem: Policjanci dostali wezwanie do domu, w którym trwał właśnie napad. Podchodząc do budynku, funkcjonariusze usłyszeli głośny hałas i weszli do środka. Wewnątrz znaleźli dwie osoby szarpiące się o nóż.

Właściciel domu szarpiąc się z intruzem w domu
krzyczał: 'Pomóżcie mi! Pomóżcie mi!'

Mimo jasnego obrazu kto jest włamywaczem i kto się przed kim broni, policjant strzelił w głowę właścicielowi broniącemu się przed napastnikiem, który trzymał w ręku nóż. Następnie opróżnił magazynek w trupa.

Dochodzenie jest w toku. W domu była 15-letnia córka postrzelonego właściciela, to ona wykręciła nr alarmowy 911.

PS. Pies uznał, że właściciel w nocy jest ubrany i zakapturzony, a napastnik przyszedł go obrabować w majtkach.

Tak na serio, widać, że właściciel próbował oddalić od siebie nóż trzymany przez napastnika.

Czyli tak jak w tytule.
Zmieniono 4 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Megatrans666 Dzisiaj 13:37 7
Oj tam każdemu się zdarza. Kto w życiu nie popełnił błędu niech pierwszy rzuci kamieniem.
Zgłoś
iggiamakim Dzisiaj 13:40 1
.... tylko po jaki chuj wpierdolił w typa pół magazynku po pierwszym strzale w makówkę. ???
Zgłoś
POLTERGAIST Dzisiaj 13:44 22
Geniusz choć z drugiej strony, była noc, zobaczył nóż i dwie szarpiące się osoby, ten zakapturzony mógł być murzynem, ten w gaciach był nim na pewno ..............
Zgłoś
lukpogromca Dzisiaj 13:57 7
no wiadomo, że włamywacz zawsze w gaciach na robotę idzie....
Zgłoś
psyhepl Dzisiaj 13:57 2
No cóż policjant zjebał koncertowo
Zgłoś
janusz_biznesu Dzisiaj 14:01
Skuteczność się liczy, teraz już nikt golasa nigdy nie napadnie.No i nie musi leczyć traumy.
Zgłoś
Korcipała Dzisiaj 14:07 2
Ręce opadają.
Zgłoś
JanzDukli Dzisiaj 14:11 29
To nie matoł tylko skurwysyn i morderca.
Chuj mu w dupę i niech robi za bańkę na spermę.
Niech z pierdla żywy nie wyjdzie. Tfu!
Zgłoś
EksporterZła Dzisiaj 14:22 12
Megatrans666 napisał/a:

Oj tam każdemu się zdarza. Kto w życiu nie popełnił błędu niech pierwszy rzuci kamieniem.

popełnić błąd to można kupując opakowanie ręcznika papierowego, zamiast srajtaśmy. Ale kto, widząc białego i czarnego, strzela do białego?
Zgłoś
Megatrans666 Dzisiaj 14:29
EksporterZła napisał/a:

popełnić błąd to można kupując opakowanie ręcznika papierowego, zamiast srajtaśmy. Ale kto, widząc białego i czarnego, strzela do białego?

Daltonista?
Zgłoś
FulTun Dzisiaj 15:05 4
Przecież to oczywiste ze napastnik jest zawsze w domu w negliżu a właściciel domu ubrany jak na wymarsz na Syberię.
Zgłoś
mateuszsick Dzisiaj 15:08
Prosta sprawa, włamywacz czarny czyli nie winny bo nie może oddychać, policjant to policjant jedynie zostaje córka która zadzwoniła to jej wina i chuj córkę na dożywocie z możliwością zwolnienia warunkowego po 25 latach i po sprawie 😁
Zgłoś
Nome Dzisiaj 15:11 6
biorą pojebów do policji, za krótko szkolą, a potem alleluja i do przodu!

pamiętam jakiś czas temu policjant zabił kobietę bez żadnej broni, która wybiegła z domu krzycząc o pomoc i uderzyła ręką w policyjny samochód, wpakował jej cały magazynek... stwierdził, że poczuł się zagrożony

ale z drugiej strony, może jest w tym jakaś metoda, oduczą się ludzie zawracać głowę policjantom, w Polsce też tak kiedyś było, że lepiej było nic nie mówić, jak nie chciałeś mieć kłopotów, teraz to nie wiem... ale pewnie bardzo się nie zmieniło
Zgłoś
Joachim Dzisiaj 15:34 4
Megatrans666 napisał/a:

Daltonista?

Daltonizm, to nierozpoznawanie czerwonego i zielonego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem