Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A czy ty wyraziłes spoleczne oburzenie pedofilia w Kościele? Pamietaj to twój obywatelski obowiązek, chuj z tym że w w KK jest 3% wszystkich pedofili.
jak skazują co setnego księdza to nieco wypaczają statystyki
jak skazują co setnego księdza to nieco wypaczają statystyki
Biorę jedyne wiarygodne dane z "natemat" i Gazety Wyborczej. .
Po drugie primo , dane o tym , że odsetek homoseksualistów wśród pedofilów jest ogromny są ukrywane, a ludzie informujący o tym są ścigani po sądach
Po trzecie primo . to właśnie środowiska homoseksualno lewicowe najbardziej krzyczą o pedofilii w kościele vide Biedroń , Shering -wielgus , Michnik
Po czwarte primo boję się rzeczywistości kiedy to własnie homoseksualiści i socjaliści będą nam ustalać normy moralne. Bo chrześcijańskie normy i instytucje je głoszące zostaną przez nich zdyskredytowane.
A czy ty wyraziłes spoleczne oburzenie pedofilia w Kościele? Pamietaj to twój obywatelski obowiązek, chuj z tym że w w KK jest 3% wszystkich pedofili.
Cały czas nie możecie skumać, że nie chodzi o to, że są tylko, że świadomie ich ukrywa i zaprzecza o ich istnieniu?
Po pierwsze primo , każdy materiał w TVN jest zmanipulowany tak , żeby poprzeć odpowiednią tezę .
Jak każde media? Normalnie Ameryka odkryta.
Po drugie primo , dane o tym , że odsetek homoseksualistów wśród pedofilów jest ogromny są ukrywane, a ludzie informujący o tym są ścigani po sądach
No widzisz, a to samo robi druga strona, zamiatając pod dywan pedofilskie zbrodnie kleru. Wy wszyscy jesteście siebie warci. Jesteście tym samym zmanipulowanym bydłem, próbującym za wszelką cenę pokazać, że ta druga strona jest ta zła, co jest hipokryzją, bo działacie tymi samymi metodami.
Po trzecie primo . to właśnie środowiska homoseksualno lewicowe najbardziej krzyczą o pedofilii w kościele vide Biedroń , Shering -wielgus , Michnik
Ciekawe dlaczego? Może dlatego, że na tym opiera się ich polityka i dzięki niej zyskują swój elektorat?
Cały czas nie możecie skumać, że nie chodzi o to, że są tylko, że świadomie ich ukrywa i zaprzecza o ich istnieniu?
To tylko świadczy o bezsilnosci wymiaru sprawiedliwości, albo mamy rzecywiscie do czynienia z aferą o ogromnych rozmiarach i to nie tylko w KK ale i we wszystkich dotychczasowych rządach.
Za komuny pedofile w koloratkqch działali jeszcze bardziej bezkarnie np Jankowski. Co najwyżej werboweała ich bezpieka. Potem włos im z głowy nie spadł za Solidarności, SLD, UW, PO czy teraz PiS. Wygląda to na jakąś pedofilska miedzynarodówkę, bo Latowski nakrecił film o pedofilach wsród ludzi kultury i tez chuj sie wielki stał.
Raka trzeba palić kompleksowo, bo inaczej tylko sie przeniosa z KK do edukowania dzieci pod płaszczykiem LBGT.
To tylko świadczy o bezsilnosci wymiaru sprawiedliwości, albo mamy rzecywiscie do czynienia z aferą o ogromnych rozmiarach i to nie tylko w KK ale i we wszystkich dotychczasowych rządach.
Za komuny pedofile w koloratkqch działali jeszcze bardziej bezkarnie np Jankowski. Co najwyżej werboweała ich bezpieka. Potem włos im z głowy nie spadł za Solidarności, SLD, UW, PO czy teraz PiS. Wygląda to na jakąś pedofilska miedzynarodówkę, bo Latowski nakrecił film o pedofilach wsród ludzi kultury i tez chuj sie wielki stał.
Raka trzeba palić kompleksowo, bo inaczej tylko sie przeniosa z KK do edukowania dzieci pod płaszczykiem LBGT.
A ja gdzieś napisałem, że pedofilia w KK to wina PIS? Problem jebania dzieci przez księży istnieje od początku istnienia kościoła.
Za komuny księża dupcyli dzieci tak jak i dziś za pisowskiej neokomuny. Wtedy byli pod ochroną i dzisiaj też są.
Śmieszni są dla mnie politycy PO ujadający o księżach pedofilach. Rządzili 8 lat... mogli ten problem rozwiązać.
A ja gdzieś napisałem, że pedofilia w KK to wina PIS? Problem jebania dzieci przez księży istnieje od początku istnienia kościoła.
Za komuny księża dupcyli dzieci tak jak i dziś za pisowskiej neokomuny. Wtedy byli pod ochroną i dzisiaj też są.
Śmieszni są dla mnie politycy PO ujadający o księżach pedofilach. Rządzili 8 lat... mogli ten problem rozwiązać.
Tyle ze pedofilia w KK to tylko ułamek zagadnienia. I nie tylko w KK pedofile sa chronieni, Jest pełno afer pedofilskich gdzie zamieszani sa politycy czy wysocy urzednicy np Belgia czy Litwa, a winnych nie ma. Ludzie zamieszani znikaja w dziwny sposób, zaciera sie slady i wsadza niewinnych do pudła.
Np sprawy odnośnie Marc Dutroux, Drasius Kedys. Tam to sie dopiero imby odpierdalały.
Tyle ze pedofilia w KK to tylko ułamek zagadnienia. I nie tylko w KK pedofile sa chronieni, Jest pełno afer pedofilskich gdzie zamieszani sa politycy czy wysocy urzednicy np Belgia czy Litwa, a winnych nie ma. Ludzie zamieszani znikaja w dziwny sposób, zaciera sie slady i wsadza niewinnych do pudła.
Np sprawy odnośnie Marc Dutroux, Drasius Kedys. Tam to sie dopiero imby odpierdalały.
Jest jeszcze marszałek kuchciński i jego nieletnia kurewna
Do tego na 1000 pedofilów, 400 wydupczyło chłopców, więc to zwykłe pedały.
Piszą tylko o katolickich księżach, bo media są w rękach parchów i nazistów (niemieckich protestanci)
Ksiądz któremu coś udowodnią idzie siedzieć, oskarżać to sobie można każdego.
A wszystkie księżyny na ów popularnym dziś filmie, to konfidenci SB
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów