18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne

ciekawe czy w ciemnościach miał pewność że to żona z kochankiem?

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2021-07-25, 16:30 ]
Sets napisał/a:

Poszukałem ciut więcej informacji.
Do zbrodni doszło w La Libertad, w Peru. Ofiara, 32 letnia businesswoman, Fiorela Díaz Díaz, była u siebie w domu, a nie w hotelu. Zaś Elmer Lucano Llanos w przeciwieństwie do tego co napisał Halaman w opisie, nie był jej kochankiem, tylko jej eks. Jej obecny facet, Jorge Ernesto Colchado Malca, uratował się, nie został zabity.
Po zbrodni Elmer próbował uciec do miasta Hualgayoc na motocyklu... kierowanym przez jego kuzyna, który również został aresztowany.
suborg udostępnił dłuższy filmik z relacją, gdzie reporterzy pytali go dlaczego to zrobił (nie odpowiedział), a na pytanie czy zrobiłby to jeszcze raz pokiwał twierdząco głową.

Zgłoś
pro_avenger 2021-07-23, 19:46 50
I to wszystko dla chwili przyjemności.
Ciekawe czy koleś uszedł z życiem czy padł 30m dalej
Zgłoś
ququa 2021-07-23, 19:46 109
niezłe rżnięcie świni, choć nie takiego finału sie pewnie nie spodziewała
Zgłoś
Z................w 2021-07-23, 19:52 8
Łosz kurwa
nie lepiej kucyka walić?

po co to czyjeś brać, kucyka zwalić lepiej
Zgłoś
r061071 2021-07-23, 19:55 5
a jebaka poleciał po drugi nóż?

forza nostra legge
Zgłoś
mygyry 2021-07-23, 19:56 28
Da się oduczyć zdradzać? Da się!
Zgłoś
PoProstuNIKT 2021-07-23, 19:58 7
nastepny typ do piachu sie nadaje

"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Zgłoś
Imperator_Jan 2021-07-23, 20:15 120
oleś z nożem ma ostre zaburzenia w mózgu. Zawsze mnie ciekawiło co kieruje człowieka na taki taką drogę wyborów. Baba zdradziła, koleś leci z nożem i ją zabija. Przegrany podwójnie.
Zgłoś
Kot_Schrodingera 2021-07-23, 20:17 5
przez ten smalec nie wiadomo czy się przebije
Zgłoś
Folur 2021-07-23, 20:17 9
Imperator_Jan napisał/a:

oleś z nożem ma ostre zaburzenia w mózgu. Zawsze mnie ciekawiło co kieruje człowieka na taki taką drogę wyborów. Baba zdradziła, koleś leci z nożem i ją zabija. Przegrany podwójnie.

mały rozumek, a raczej jego brak...
Zgłoś
skunastuk 2021-07-23, 20:20 25
Ale hardcore aż mi fazę zbiło
Zgłoś
parafuzoo 2021-07-23, 20:22 4
13:13
Zgłoś
marcino_zly 2021-07-23, 20:25 13
Nawet się nie ubrudził skurwesyn
Zgłoś
A................r 2021-07-23, 20:34 3
Tak jak on jebał, to własną matkę można jebać, mam nadzieję że dopadł go i zadźgał
Zgłoś
weedsoN71 2021-07-23, 20:36 48
pro_avenger napisał/a:

I to wszystko dla chwili przyjemności.
Ciekawe czy koleś uszedł z życiem czy padł 30m dalej

Ojjjj wątpię, ekspertem nie jestem, ale rogacz dostał 5-6 ciosów nożem w korpus, a ten nóż to nie jakaś króciutka finka.

Szmacie zawsze się należy kara za zdradę, ale to jest przeginka mnie by aż tak to raczej nie zabolało wyjebałbym za drzwi, nawyzywał od szmat, opluł i dalej cieszyłbym się wolnościa, a tak poszedł siedzieć i się męczyć z patusami zamknięty w śmierdzącej kanciapie.

Najważniejsze, że jest materiał, co nie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów