📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na końcu jak przydensił
jak to nie jest fejk to nie wiem
Po robocie luz blues i rock and roll
żona i teściowa ? Patrząc na taniec radości...
Chyba stał w kolejce do psychiatry. Stwierdził, że nie potrzebuje lekarza bo jest zdrowy.
A kogo zastrzeli? Same baby. Pewnie chichotały jak poryte to je uciszył... na amen
Nie czekaliście nigdy w kolejce? Jakiejkolwiek?
Gość zrobił dokładnie to o czym marzy spora część oczekujących.
Gość zrobił dokładnie to o czym marzy spora część oczekujących.
w więzieniu go teraz obetną
Gdzie są teraz gimbusy wołające o powszechny dostęp do broni, bo nie widzę?Zaraz pewnie się odezwą bo dużo tu ich bywa, jak by wam zalegalizowali to każdy głupek będzie biegał i terroryzował ludzi za 5zł a na ulice bedzie strach wychodzić bo nikt normalny z bronią w tym kraju by nie chodził, tylko jakieś koksotłuki i inne kibolstwo, fanatycy i przestrachy wyciągające gnata przy pierwszej lepszej okazji, i nie bredźcie o psychotestach bo powszechny dostęp oznacza powszechny czarny rynek a kupować w pierwszej kolejności będą ww. Już w stanach macie przykład wspaniałości tego, policja strzela do ludzi jak do kaczek bo każdy teoretycznie jest posiadaczem, o małpach nawzajem to już nawet szkoda gadać. Z tego sobie postrzelajcie, agresja zero
Gadasz bzdury jak mało który. On zabił swoja żonę i teściową , pewnie niezłe mu dały do wiwatu.
Poduszka to tam nic. Ta większa baba gazetą się zasłaniała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów