Pyskówka z racji straconych 15-stu sekund na drodze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym na ich miejscu zadzwonił po psy, niech kutasiarz zapłaci, to się nauczy cierpliwości.
Taksiarz stwierdził, że sam pokaże jak się blokuje ruch na 2min, a co kurwa.
Tranzystor, podpisuję się. Jednakże, zgaśnięcie zdarza się każdemu - mi na placu pamiętam auto nie gasło, ale to są inne warunki - spokój, bez stresu. Ruch drogowy to nieco co innego - trzeba szybciej reagować, czasem szybciej ruszyć, a bez wyczucia nie ma opcji. Najlepszemu czasem samochód zgaśnie - to TYLKO maszyna, nic więcej.
Powiem więcej - ani razu nie zgasło mi auto przy jazdach, nawet przy egzaminie. Ale zgasło raz przy ruszaniu ze świateł, gdy już miałem prawko od dłuższego czasu. Czemu zmuliło? Do dziś nie wiem - gazu było tyle, co zawsze.
Przesiadłem się z benzyny, na zimnym (-15*C) Diesel'u to dopiero fajnie się rusza. Jak przy ruszaniu z parkingu zdusiłem go parę razy (a nie taki słaby, bo 110KM JTD Commonrail ze zmienną geom. turbiny), to dopiero się nauczyłem. To się zdarza, co więcej, nie usprawiedliwia buractwa taksiarza, zajechania drogi białemu Peugeotowi oraz szeregu innych wykroczeń.
Co więcej:
Za: lokalna24.pl/index.php/miasto/13345-taksowkarzowi-puscily-nerwy
Powiem więcej - ani razu nie zgasło mi auto przy jazdach, nawet przy egzaminie. Ale zgasło raz przy ruszaniu ze świateł, gdy już miałem prawko od dłuższego czasu. Czemu zmuliło? Do dziś nie wiem - gazu było tyle, co zawsze.
Przesiadłem się z benzyny, na zimnym (-15*C) Diesel'u to dopiero fajnie się rusza. Jak przy ruszaniu z parkingu zdusiłem go parę razy (a nie taki słaby, bo 110KM JTD Commonrail ze zmienną geom. turbiny), to dopiero się nauczyłem. To się zdarza, co więcej, nie usprawiedliwia buractwa taksiarza, zajechania drogi białemu Peugeotowi oraz szeregu innych wykroczeń.
Co więcej:
Cytat:
Jak udało nam się ustalić to ten sam taksówkarz o którym pisaliśmy w sierpniu ubiegłego roku. Wtedy nie spodobało mu się, że obok postoju taksówek przed dworcem PKP pojawił się osobowy ford. Jego kierowca czekał na kolegę, który podróżował pociągiem. Wtedy pobudzony taksówkarz zaczął obrażać kierowcę forda. W międzyczasie do samochodu dotarł oczekiwany kolega. Po krótkiej wymianie słów agresywny taksówkarz zaatakował mężczyzn uderzając jednego z nich w twarz. Gdy ci mu oddali udał się do swojego samochodu a następnie wrócił z kluczem do wymiany kół i wybił szybę w fordzie. Na miejscu interweniowała policja.
Za: lokalna24.pl/index.php/miasto/13345-taksowkarzowi-puscily-nerwy
Obaj kurwa do piachu
Taksiarz bo taksiarz
Pizda bo nawet ruszyć zgrabnie nie umie.
Jak silnik gaśnie to od razu odpalasz i jedziesz tak że kolo za tobą nawet nie wie co się stało.
Jak potrzebujesz czasu żeby zebrać się w sobie i użyć mocy ponownego rozruchu to wypierdalaj do kuchni nie na drogę.
Jak samochód odpala dłużej niż 0,5 sekundy to do mechanika nie na drogę.
To jest wszystko kurwa proste tylko sami komplikujecie bo się wmawia wam od młodego że każdy może być kosmonautą czy policjantem a 90% na kase w biedrze się nie nadaje.
Taksiarz bo taksiarz
Pizda bo nawet ruszyć zgrabnie nie umie.
Jak silnik gaśnie to od razu odpalasz i jedziesz tak że kolo za tobą nawet nie wie co się stało.
Jak potrzebujesz czasu żeby zebrać się w sobie i użyć mocy ponownego rozruchu to wypierdalaj do kuchni nie na drogę.
To jest wszystko kurwa proste tylko sami komplikujecie bo się wmawia wam od młodego że każdy może być kosmonautą czy policjantem a 90% na kase w biedrze się nie nadaje.
Złotówa jaki jest, każdy widzi. Zapraszam jednak do Oświęcimia w tygodniu, pojeździć sobie powiedzmy między 13 a 16. Przejechać się nie da. Niestety natworzyło się tych szkółek Cytryn&Gumiak i szkolą ludzi bez bladego pojęcia. Mnie uczył emerytowany milicjant, stary komuch donosiciel z drogówki. Ale na pierwszej jeździe był plac i zmiana zbiegów 1-2, a na drugiej pojechaliśmy na mało uczęszczaną drogę i nauka 2-3-4 i redukcje. Potem była trasa dookoła powiatu do 90 km/h, a potem heja w miasto. A dziś się wpierdala paniusię co nie ogarnia pedałów prosto w sam środek zatłoczonego miasta i każdy instruktor chuj zagięty ma w dupie innych "bo przecież się uczy" i radośnie dalej pierdoli przez telefon. Niestety instruktorzy od jakiegoś czasu roszczą sobie prawo do bycia świętą krową, prezentując coraz niższe kwalifikacje.
rufuskask napisał/a:
Wyjebać WSZYSTKIE samochody do mechanika.... albo od razu najlepiej na złom
Gdyby kierowca nie nosił rurek to by pewnie wpierdolił złotówie.
No ale ej.
No ale ej.
no ale EJ!!! złotówa stracił prawko, ciekawe tylko czy młody nauczył się jeździć? odkąd rok temu w naszej wiosce zrobili WORDa to naprawde idzie dostać kurwicy na drogach...
A zatrąb na takiego, to jeszcze wolniej każe kursantowi jechać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów