trzeba przyznać, że wygląda to ciekawie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
igloo letnią porą
Po co to?
Miałem nadzieje, że któryś łańcuch jebnie i się owinie komuś wokół szyi.
W sumie fajny i wmiare prosty (w swojej istocie) pomysl, wybudowania dosc duzego kanalu.
Po co? Zakladam, ze jakas kanalizacja albo cos w tym stylu
Po co? Zakladam, ze jakas kanalizacja albo cos w tym stylu
u nas za 30 lat wpadna na pomysl, zeby cos w taki sposob zbudowac.
ale wpierw bedzie srogi rozpierdol na ulicach za wszelkie winy
ale wpierw bedzie srogi rozpierdol na ulicach za wszelkie winy
kurwa co jest, przez chwile mi się zdawało że to małe klocki wielkości tych ceglanych, a jak zobaczyłem tam tego człowieczka to mózg mi się rozjebał
Jak tam popłynie woda o oni to kładli na gołej ziemi, to..... robotę trza szanować, nie może być porządnie zrobiona jak mawiał pewien majster.
..... a gdzie fundament, na czym ta konstrukcja się opiera ?
Krak bardziej mi chodzilo o to ze tam rury wsadzic do np. cieplej wody - a przeciez one male nie sa
jak budowali piramidy to do dziś w szczeliny nie da się wsadzić karty bankomatowej a tu nawet dwie albo i trzy wsadzisz, naprawdę nowatorska technologia... tak samo całe te budownictwo zamiast budować w głąb ziemi i zaoszczędzić na energii geotermalnej to budują drapacze chmur i wywalają miliardy po to by wiatr nie przewrócił wieżowca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów