📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Redneck metal?
pierdolisz Pan głupoty
pierdolisz Pan głupoty
zajebiste. lepsi muzycy od wiekszosci dzisiejszych pseudo pop artystów
zespół nazywa się Iron Horse, gatunek nazywa się Bluegrass, wydali bodaj dwa albumy z coverami metaliki i jeszcze więcej klasyków rocka i metalu.
czyżby "Fade to Bluegrass"?
E: http://http://www.youtube.com/results?search_query=fade+to+bluegrass&oq=fade+to+blu&gs_l=youtube.1.0.0.675.8545.0.10892.11.7.0.2.2.0.471.1024.0j2j1j0j1.4.0...0.0...1ac.1.cFnIFAD_gvQ
Kurwa co sie dzieje z toba sadisticu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z całym szacunkiem, kocham ten kawałek, mimo że nienawidze county włączyłam, nie zawiodłam się, dno.
z oryginału tylko tekst bo coverem nawet tego nazwać nie można, nie przypadło mi do gustu.
@up
To czym to można nazwać, leksykalny geniuszu. Ja nie lubię skody, ale jakoś nie neguje tego, że to też są samochody...
To czym to można nazwać, leksykalny geniuszu. Ja nie lubię skody, ale jakoś nie neguje tego, że to też są samochody...
"Zajebiste wykonanie znanego kawałka w klimacie country" mnie (ni chuja) nie porwało, ale co do tego co...
To powiem, że w dupie byłeś i gówno słyszałeś a znawca muzyki z ciebie taki jak ze świni pies pasterski.
Proszę, masz tutaj zajebiste country: "16 Horsepower - Black Soul Choir"
KurwaRomantyk napisał/a:
Country nie może się podobać.
To powiem, że w dupie byłeś i gówno słyszałeś a znawca muzyki z ciebie taki jak ze świni pies pasterski.
Proszę, masz tutaj zajebiste country: "16 Horsepower - Black Soul Choir"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów