📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co mają robić? Każde poślizgnięcie na tych schodach = płacenie ze strony gospodarza osiedla. Zamiast się złożyć po 5zł cały blok kupić sól i raz na jakiś czas posypać, to wolą naokoło chodzić. Ale to przecież Polska, tu nikt nic nie zrobi dla społeczeństwa, bo jak to tak, żeby sąsiad korzystał z czegoś co ja zrobię. Tfu.
Z punktu widzenia urzędasa jest to wygodnie, bo jak potrzaska ktoś ryja na nieodśnieżonych schodach to ma prawo domagać się od miasta o odszkodowanie. Co innego gdy wypierdzieli się na górce...
Sam to obwiązałeś i nagrałeś żeby dostać milion lajków! Nie ma piwa !
Przecież ewidentnie widać, że od tych schodów bezpieczniejsze jest schodzenie i wchodzenie górką obok...
Jestem ekspertem. Wystarczyłoby skuć ubity śnieg/lód.
przecież masz perfekcyjny stok narciarski zaraz obok schodów, więc w czym problem?
to tak w całym kraju widze. Zamiast naprawić drogę-wpierdolą znak "ubytki w nawierzchni",poprzeczne nierownosci na odcinku X itd,zamiast skuć lód ze schodów,lepiej jebnąć zakaz.
gdzie to jest? przejdę się jutro i obejrzę, żeby się wypowiedzieć jako znawca w kwestii schodów.
Bo to są kurwa ruchome schody i w zimę nie działają, wielkie mi halo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów