📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie mamy pojebane społeczeństwo, te schody mogłyby być udostępnione, ale na 100% ktoś by się zjebał i już sprawa dla reportera, kto udostępnił, dlaczego, niebezpieczeństwo, małe dzieci...
Wiadomo jak jest też bym owinął taśmą i zrobił zakazy. Sami jesteśmy sobie winni...
Wiadomo jak jest też bym owinął taśmą i zrobił zakazy. Sami jesteśmy sobie winni...
kurwa nie chciało się komuś szpadlem śniegu zeskrobać i posypać piaskiem a opierdolić taśma i postawić tabliczkę najprościej... pojebane jak ludzie
Teraz jak ktoś wypierdoli zidanem w ziemie to sie władze wytłumaczą że przecież schody zamknięte były. Proste ale skuteczne.
Kurwa 1 kg soli - 69 gr. ok zaokragle do 1 zł , schodków jest około 15 . na każdy chociaż dobra niech będzie 1 worek = 1 schodek czyli kurwa 15 zł na posypanie schodów sola a potem wystarczy szufelka i zmiotka żeby to ściągnąć. Ale przeciez lepiej pierdolnąć jebane taśmy i znak i wydrukować kartkę jeszcze, że schody śliskie bo nie widać przecież.
A może to ruchome schody? Dostały awarię, spadł śnieg i zagrodzili żeby ludzie jeszcze bardziej nie zniszczyli.
Moje miasto taaakie Piękne a Lubawskiemu chuj w dupę za wycinanie drzew gdzie popadnie oraz betonowanie wszystkiego .
Normalnie - CSI sensacje kieleckie.
Mamy takie prawo a nie inne. Z tego co widać na filmie to do pełnowartościowych schodów brakuje kilku stopni , zatem jest to obiekt niesprawny. Jakby jeden z drugim się tam wyjebał i porządnie połamał to zaczęłoby się szukanie winnych całego zajścia. Odpowiedziałby zarządca nieruchomości tudzież administrator.
Z jednej strony każdy jest zafascynowany niemieckimi samochodami (dokładniej ich stanem technicznym), a z drugiej strony znaczna część naszego społeczeństwa ja by się dało to by tłumik drutem i sznurkiem naprawiało.
Puknijcie się w głupi czerep.
Mamy takie prawo a nie inne. Z tego co widać na filmie to do pełnowartościowych schodów brakuje kilku stopni , zatem jest to obiekt niesprawny. Jakby jeden z drugim się tam wyjebał i porządnie połamał to zaczęłoby się szukanie winnych całego zajścia. Odpowiedziałby zarządca nieruchomości tudzież administrator.
Z jednej strony każdy jest zafascynowany niemieckimi samochodami (dokładniej ich stanem technicznym), a z drugiej strony znaczna część naszego społeczeństwa ja by się dało to by tłumik drutem i sznurkiem naprawiało.
Winna Tuska.
Kraj absurdu, to i ludzie obchodzą absurdy innymi absurdami. Niedawno była sprawa, że u fryzjera właściciel słuchał radia, przyszedł zaiks, że czerpie dochód z muzyki z radia. Zawisła kartka z zakazem słuchania muzyki przez klientów. Teraz już było wszystko ok.
Ze schodów ktoś się spierdoli, będzie trzeba płacić odszkodowanie. Nie ma udostępnionych schodów- nie będzie odszkodowań. Zlazłeś mimo zakazu i sie spierdoliłeś? Po chuj wlazłeś...
Ze schodów ktoś się spierdoli, będzie trzeba płacić odszkodowanie. Nie ma udostępnionych schodów- nie będzie odszkodowań. Zlazłeś mimo zakazu i sie spierdoliłeś? Po chuj wlazłeś...
Volenti no fit iniuria- Chcącemu nie dzieje sie krzywda. Tego nam brakuje. Ale przecież chcemy byc traktowani jak dzieci?
Volenti non fit iniuria*
Volenti non fit iniuria*
sorry taki mamy klimat ... - Już mnie to wkur... ludzie nie mieszkamy w afryce, przezywacie bo snieg spadł, albo trakcja zamarzła.
kamuha napisał/a:
Normalnie - CSI sensacje kieleckie.
Sam się puknij w głupi czerep. Sam chce o sobie decydować- nawet jak chcę się spierdolić ze schodów to mam do tego prawo. Nie potrzebuje żadnej niańki. A jeśli chodzi o szukanie winnych to wystarczyło postawić tabliczkę z informacją typu "Korzystasz na własne ryzyko. Zarządca nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne wypadki"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów