18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Niedosłyszenie
turkowizorka • 2012-04-23, 13:36
Sytuacja autentyczna
Jako, że do pewien czas mieszkałem w pobliżu granicy polsko-ukraińskiej to normalną rzeczą były wyjazdy po tańsze alko czy papierosy. Jednak pewnego razu moi kumple po ostro zakrapianej imprezie postanowili skorzystać z usług przygranicznych krasnyj kurew. Zapakowali się do samochodu i jazda na granicę( kierowca był trzeźwy). Jeden z kompanów był tak najebany, że ledwie widział na oczy. Podjeżdżają do jednej z ukrainek i pytają po ile. Ona spokojnym głosem odparła, że "seks 100 a w paszczu 50". Wtem z tylnego siedzenia w samochodzie rozbrzmiał głos niemrawego zioma: Bierz tą w płaszczu!!!
Zgłoś
6Dark6Bartek6 2012-04-23, 14:29 3
to już?
Zgłoś
u................t 2012-04-23, 15:24 2
@up
Nie zrozumiałeś..?
Zgłoś
Czeczeńczyk 2012-04-23, 15:37 5
kurwa, ja nie rozumiem, jak można myśleć, że taka historia przelana na papier lub w treść posta może kogoś rozśmieszyć? nie wątpię, że pewnie na żywo śmialiście się do łez, ale zawsze opowiadane historie nikogo nie śmieszą.
Zgłoś
f................7 2012-04-23, 15:42 20
@up
Tym cenniejsze jest to piwo, jeśli kogoś taka historia rozśmieszy.
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-04-23, 15:58 1
Niektóre historie nie nadają się do opowiedzenia w formie elektronicznej, na żywo przy piwku pewnie znakomita większość by miała ubaw. Jeśli nie to może świadczyć o aspołeczności, braku kolegów i ubawie przy historiach jak to "palce bolały po całonocnym śpiewaniu na jakimś czacie internetowym" ew. o próbie bycia super zajebistym maczo -.-
Zgłoś
MCL 2012-04-23, 16:01 30
Wszystkim mówiącym "tego typu historia nie nadaje się na przelanie w treść posta" serdeczny chuj w dupę za brak choćby cząstki wyobraźni Mnie tam śmieszy, piwo
Zgłoś
Tomikchomik1 2012-04-23, 16:40
Nie tylko ty czytujesz basha....stare..
Zgłoś
Leouch 2012-04-23, 17:02 1
stary kawal, nie twoje.
Zgłoś
maks18 2012-04-23, 17:31
a kiedy będzie śmiesznie?
Zgłoś
Everal 2012-04-23, 17:45
kurwa jak przeczytałem że historia prawdziwa to od razu przewinąłem na dół, wróciłem tutaj tylko po to żeby was o tym poinformować.

lastfm.pl/user/Nikers
Zgłoś
woccow123 2012-04-23, 18:17
Fajna opowiastka, szkoda że ją już dużo razy słyszałem jako kawał. Piwo za autentyczność!
Zgłoś
Aftar2 2012-04-23, 18:39
mój autentyk z Ukrainy:

koleżanka ma na imię Dorota, co po ukraińsku znaczy "do buzi". Też mało zabawne teraz, ale po tamtej stronie przy 0,7 było z czego się śmiać
Zgłoś
h................e 2012-04-23, 18:52 3
Koło granicy Polski z Ukrainą?A przy jakim przejściu granicznym w jakim mieście mieszkałaś/eś,bo tak się składa,że mieszkam w Chełmie przy granicy z ukrainą i często się wybieram do wschodnich towarzyszy i jakoś sobie nie przypominam ani ukraińskich kurewek ani takich cen więc pierdolisz głupoty dziecko za dużo filmów.
Zgłoś
u................t 2012-04-23, 20:24 4
maks18 napisał/a:

a kiedy będzie śmiesznie?

Jak zrozumiesz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów