18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
NIedziela godzina 4.12
Ponury Knur • 2011-10-31, 11:06
Niedziela. 4.12 rano. Niemożebnie skacowany facet wraca do domu. Wpada do kuchni, odkręca kran z wodą i pije... pije... pije.
- Leokadia! - krzyczy napiwszy się. - Leokadia, wstawaj! Dzieci budź! Chodźcie tu szybko!
- Co się stało?!
- Spróbujcie jaka cudowna woda! Co za smak!

Zgłoś
BongMan 2011-10-31, 11:50 1
Parę dni temu po melanżu tak mnie wysuszyło, że wodę z akwarium piłem bo w pobliżu nie było nic do picia a do kranu daleko.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-31, 11:57 3
urzekła mnie twoja wzruszająca historia, pewnie wali ci akwarium z japy po dziś dzień.

Zgłoś
bloodwar 2011-10-31, 12:47 45
Ach te gimbusy i przerażający kac-morderca po wypiciu dwóch browców, mógłbym godzinami wysłuchiwać ich opowieści o tym jak to ich suszyło tak, że wypili nawet wodę kotu z miski

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
N................k 2011-10-31, 18:08 3
Kto by się kurwa ożenił z 'Leokadią'... w ogóle gdzie czegoś takiego szukać - w Klubie Ujaranych Rodziców Wyszukujących Imiona Chujowo Abstrakcyjne (w skrócie K.U.R.W.I.C.A.)?
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-31, 18:11 1
NobliwyWojak napisał/a:

Kto by się kurwa ożenił z 'Leokadią'... w ogóle gdzie czegoś takiego szukać - w Klubie Ujaranych Rodziców Wyszukujących Imiona Chujowo Abstrakcyjne (w skrócie K.U.R.W.I.C.A.)?

W XXI w. to w 90 % na cmentarzu. Jutro spróbuj.
A serio to chuj nie wiem. Może jest wyjątkowa jak jej imię i żałuj że nie ty się z nią hajtnołeś.

Zgłoś
N................k 2011-10-31, 18:41
Oszczerca napisał/a:

... żałuj że nie ty się z nią hajtnołeś.

Jakoś próbuję i nie potrafię wzbudzić w sobie tego uczucia
Zgłoś
I................h 2011-10-31, 23:27
To pewnie o Penerze
Zgłoś
czaki126pl 2011-10-31, 23:34 2
Szczerze ten kawał jest "HUJOWY"

Dziękuję.

Nie jestem Faszystą ani pierdolonym Rasistą "NAS"
Zgłoś
Pener 2011-10-31, 23:37 2
I'm a son of a bitch napisał/a:

To pewnie o Penerze

że o mnie?
spożywam alkohol w ilościach które nie powodują kaca
Zgłoś
L................a 2011-11-01, 1:03 1
Zaśmiałam się, ale nie wiem, czy to nie z powodu późnej godziny, gdzie moje szare komórki już nie walczą z suchością.
Zgłoś
Z................B 2011-11-01, 1:53
49 użytkowników sadola to debile O.o !?
Zgłoś
itemeczek 2011-11-01, 6:06
BongMan napisał/a:

Parę dni temu po melanżu tak mnie wysuszyło, że wodę z akwarium piłem bo w pobliżu nie było nic do picia a do kranu daleko.

Wytrawny melanzowy gimbus
Zgłoś
abx23 2011-11-01, 7:24 5
Pener666 napisał/a:

że o mnie?
spożywam alkohol w ilościach które nie powodują kaca

wnioskuje z Twojej wypowiedzi ze cały czas chodzisz najebany
heh tak trzymać

Manchester United fan & Call of Duty on PS3 player
Zgłoś
timmy77 2011-11-01, 11:47
@Pener
W ilościach, które nie powodują kaca? Znaczy od poniedziałku do niedzieli non stop co godzinę żeby kac nie zdążył się wkraść?

Let's rock'n'roll
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów