Adoptowany przez polskich żołnierzy II Korpusu. Podczas walki pod Monte Cassino pomagał przenosić amunicję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
niedźwiedź uczynny, bo czarnego to już nie nauczysz żeby przynosił amunicję
tego niedziwiedzia zna cała anglia a unas mało kto wie co robił podczas wojny
Cała Anglia go zna a u nas z podręczników historii dzięki temu jebanemu rządowi niedługo wykreślą nawet samą bitwę o Monte Cassino i wszystko gdzie Polacy wykazali się odwagą i męstwem.
Porównajcie sobie treść w podręcznikach do historii sprzed 10-15 lat z obecnymi. Nóż się w kieszeni otwiera.
Porównajcie sobie treść w podręcznikach do historii sprzed 10-15 lat z obecnymi. Nóż się w kieszeni otwiera.
Gdzieś w necie powinien być o nim cały dokument.
-Otto von Bismarck
filmweb.pl/film/Wojtek%2C+nied%C5%BAwied%C5%BA%2C+kt%C3%B3ry+poszed%C5...
A tu o filmie:
filmweb.pl/film/Wojtek%2C+nied%C5%BAwied%C5%BA%2C+kt%C3%B3ry+poszed%C5...
Zawsze uważałem że nieźle stałem z Historią a o tym nigdy nie słyszałem. Wielkie Piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów