📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mozna było zrobić jednego tematu z karmieniem zwierząt zamiast zawalać poczekalnie pojedynczymi? Jesteś bardziej pazerny na piwa niż Bongman.
@up
Pazerna to jest twoja dziewczyna na wspomniane wyżej pytongi.
Ale faktycznie, wrzucający, ta parówa ma rację. Było w jednym temacie wrzucić.
Ale faktycznie, wrzucający, ta parówa ma rację. Było w jednym temacie wrzucić.
I po co to dodajesz ? i inne tego typu filmy ? Jesteś ZOOFILEM rajcuje cie to ? Wąż zajada papu , skorpion zjada papu , pająk zjada papu , ... WTF ? niedługo dodasz słonia jedzącego .... PAPU ? co wtym ciekawego ? sadystycznego , wartego oglądania ? co ty każdego dnia siedzisz zaśliniony przed terrarium z kamerką , spocony jak pedofil w Disneylandzie ? bo coś będzie zjadać inne coś ? nie zawalaj neta kolejnymi takimi samymi filmami to już nudne .... każdy zoofil wrzuca fotki/filmy jak jego biedne stworzenia ciepią w klatkach całe życie lub za szybą i modlące się by nie zdechnąć z głodu bo komuś się znudzi takie hobby... Całe swe życie dręczone ...
@up A ty po co to oglądasz? Jesteś zoofilem, rajcuje cię to? Może pokaż jak się robi tematy ciekawe, sadystyczne i warte oglądania, co? Bo jakoś na koncie masz ich aż zero. Nie podoba się, to przewijaj dalej.
pierdoleniec, najchetniej bym widzial tego goscia w klatce z tygrysem. tak na widok publiczny. jak w zoo. autor i tygrys. ale zanim zostanie wrzucony do klatki zaaplikowalbym mu w huj adrenaliny dozylnie tak zeby szmata zbyt szybko nieskonala.
BongMan napisał/a:
@up
Ja przynajmniej rucham baby a ty chuju łowisz kraby
I choć pyta ma nie długa tyś oderwał się od pługa
Tak więc skończ już swe wywody bo dostaniesz z nerwów wrzody
Dziękuję
Kwintesencja sadistica.
Niefartem można by nazwać sytuacje, w której królik sam by się na takiego pytona napatoczył. Tutaj wrzucił go do terrarium niewyżyty skurwiel. Skurwiel, który trzyma pytona w za małym i chujowo urządzonym terrarium.
"kocham koty, smakują jak kurczak" zajebista naklejka na szybie
Nimr0d napisał/a:
Ja przynajmniej rucham baby a ty chuju łowisz kraby
I choć pyta ma nie długa tyś oderwał się od pługa
Tak więc skończ już swe wywody bo dostaniesz z nerwów wrzody
Dziękuję
Jedyna twa baba to własna graba,
którą zaciskasz jak szczypce u kraba,
ta rymowanka jest kurwa słaba,
powie to nawet święty Barnaba.
Ja tu bez bitu i na spokojnie
cię zjadam jak Ruscy poległych na wojnie,
wciągam cię nosem jak Charlie kreskę,
wbijam ci gwoździe w grobową deskę.
Tak więc nie dziękuj, lecz pogódź się z końcem,
boś kurwa się porwał z motyką na słońce.
pierdolony zeofil,pewnie sam ssie pytony,cwel!a ten leb to ma nasrane w bani,chuj w dupe nygusowi aby go wpierdolil bedzie opchany na dluzej
łeeeeee, ktoś karmi węża, co za skurwysyn ;-; trochę nauki cwele, będziecie mieli kiedyś okazję zobaczyć coś takiego na żywo? No chyba kurwa raczej nie, wiecie o czym jest film, po chuj spamujecie?
Którejś pięknej nocy ten zaskroniec wyjdzie z tego terrarium i odwiedzi tego koleżkę w jego łóżeczku. Circle of life...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów