Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Jab7kO 2014-01-22, 16:32 3
Kolejny dobry powód, żeby smoki żyły naprawdę.
Zgłoś
FizycznaSiekiera 2014-01-22, 18:13 2
Baśnie > lewactwo

"Jest po 24, jem torcik makowy, moja panna śpi obok a ja oglądam samojebiącego się pedryla. Co się ze mną stało co zrobił ze mną sadistic....?"
~majestat123
Zgłoś
akfjlah 2014-01-22, 19:08 1
Biedny smok. Każdy wie, że dziewice są smaczniejsze.
Zgłoś
santaxl 2014-01-22, 19:09 12
no tak, przecież to smok jest zacofany, nie jest taki europejski, taki nowoczesny - postępowy.

"You can never be too white"
Zgłoś
ebithril 2014-01-22, 19:24 21
Tak mnie zastanawiało coś na temat gender:
Mamy biologicznie kobietę, która uważa się za faceta i do tego jest homoseksualist(k)ą. Podbija ona do faceta uważającego się za mężczyznę i chce się z nim przespać, ale on odmawia bo jest hetero...
Magia gender.
Zgłoś
blachahaha 2014-01-22, 19:26 2
@ebithril
Aż nie wiem o co chodzi.
Zgłoś
gorbaczow7 2014-01-22, 20:13
za darmo to i ocet dobry
Zgłoś
ebithril 2014-01-22, 20:33
@blachahaha
Chodzi o to ze masz płeć biologiczną, płeć "społeczną" i upodobania seksualne, złożenie tego wszystkiego prowadzi to opisanego przeze mnie absurdu.
Oczywiście zakładając, że to czy wolisz zapinać czy samemu się wypinać zależy raczej od płci "społecznej".
Zgłoś
isotop 2014-01-22, 20:52 2
@ebithril
Wasz absurd bierze się z błędnego przekonania, że tzw. "płeć społeczna" sprowadza się do tego, że facet uznaje się za kobietę i olaboga już koniec świata. A właśnie chuj... pozwolę sobie na cytacik:

Cytat:

Gender - skonstruowany zbiór atrybutów, wzorów zachowań, wyobrażeń i oczekiwań społecznych, a także norm związanych z płcią biologiczną, wyznaczający funkcje pełnione przez jednostkę w społeczeństwie i kulturze oraz jej status i przysługujące jej prawa.

Z tego nie wynika, że facet może uznać się za kobietę ale np. wynika to, że społeczeństwo ma jakiś problem gdy mężczyzna chce zostać "przedszkolankiem" lub "pielęgniarzem", bo tymczasem te zawody społeczeństwo przypisuje kobietom. Gender ulega ciągłym zmianom, od początku istnienia cywilizacji. Jeszcze na początku XX wieku kobietom "nie wypadało" nosić zarezerwowanych dla mężczyzn spodni, bo właśnie to m.in. wynikało z definicji kobiecej płci społecznej. Gender to też NIE żadna ja pierdolę IDEOLOGIA (patrz: cytat). Tym czasem posłanka Kempa wzięła się za walkę z czymś co nie dość, że nie jest ideologią, to jeszcze poprzez nieustanne zmiany tego (genderu) pozwolono tej idiotce w ogóle wyjść z kuchni. Jakby gender nie uległ zmianom od XIX wieku to by tyle było z jej pierdolenia w Sejmie, bo na myśl o tym, że baba miałaby stanowić w parlamencie prawo całe społeczeństwo śmiałoby się do rozpuku... bo byłoby to wbrew jej "płci społecznej", wbrew społecznemu wyobrażeniu roli kobiety. Tyle.
Zgłoś
przesmiewca 2014-01-22, 22:09
Dobra dobra, smok palucha już naszykował

Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
Zgłoś
rantanplan 2014-01-22, 22:29 1
@isotop a nie zauważyłeś, że o "gender" rozmawia się głównie w kontekscie przebierania się za kobietę i faceta który chce pociągnąć druta drugiemu facetowi? A feministki to jedynie kobiety które mają jakieś z dupy wyciągnięte argumenty nie dbające o żadne tam prawa kobiet a jedynie dbające o to żeby istniała iluzja walki o te prawa? Twój wielki umysł ominął w ogóle sens mówienia o tych sprawach, którym to jest pieniądz.
Zgłoś
S................x 2014-01-22, 22:55 1
isotop napisał/a:

Z tego nie wynika, że facet może uznać się za kobietę ale np. wynika to, że społeczeństwo ma jakiś problem gdy mężczyzna chce zostać "przedszkolankiem" lub "pielęgniarzem", bo tymczasem te zawody społeczeństwo przypisuje kobietom. Gender ulega ciągłym zmianom, od początku istnienia cywilizacji. Jeszcze na początku XX wieku kobietom "nie wypadało" nosić zarezerwowanych dla mężczyzn spodni, bo właśnie to m.in. wynikało z definicji kobiecej płci społecznej.

Bo skoro większość facetów z własnej, nieprzymuszonej woli wybiera sobie zawody, do których są biologicznie przystosowani i trafia się zniewieściały pedał, który decyduje się na karierę przedszkolanki czy pielęgniarki to jest niezbity dowód na to, że człowiek ten ma problemy psychiczne i lepiej trzymać się od niego z daleka.
Zgłoś
endriu107 2014-01-22, 23:20
Fake prawiczek nie jest rudy.
Zgłoś
Kajdanello 2014-01-22, 23:48
ebithril napisał/a:

Tak mnie zastanawiało coś na temat gender:
Mamy biologicznie kobietę, która uważa się za faceta i do tego jest homoseksualist(k)ą. Podbija ona do faceta uważającego się za mężczyznę i chce się z nim przespać, ale on odmawia bo jest hetero...
Magia gender.

Rozjebałeś system
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów