Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio dostałam przepis na rosół z psa:
Składniki:
1.pies
2.woda
3. jakieś warzywa i przyprawy
Jak przygotować:
1. oskóruj psa
2. wypatrosz i poćwiartuj
3. włóż do garnka i zalej wodą
4. trochę gotuj
5. wrzuć warzywa
6. dalej gotuj, aż mięso będzie miękkie (szczeniaki gotują się szybciej)
7. dodaj przypraw wg uznania
Dobromir Sośnierz lubi to.
Wystarczy przydusić, ja odciąłem tak prąd potężnemu amstafowi jak złapał mojego psa i nie chciał puścić złapałem sk***ysyna za szyję jak w mma zapiąłem uścisk 10 sekund i zrobił się sztywny aż zwieracze mu puściły
a potem wstałes i sie zesrales, bo to byl tylko sen
To nie ruski pies, to turecka rasa owczarka, Kangal. Straszny skurwysyn.
Ja bym powiedział że to owczarek środkowoazjatycki a nie kangal
a potem wstałes i sie zesrales, bo to byl tylko sen
Napisał,że go jeszcze zapiął, aż zwieracze puściły. Bydlak.
Wystarczy przydusić, ja odciąłem tak prąd potężnemu amstafowi jak złapał mojego psa i nie chciał puścić złapałem skurwysyna za szyję jak w mma zapiąłem uścisk 10 sekund i zrobił się sztywny aż zwieracze mu puściły
Tak zrobisz jak atakuje kogoś innego i masz swobodę ruchu. Jak trzyma cię za łapę to raczej mu kutanelsona nie założysz. Dlatego warto nosić ze sobą nóż, który sięgniesz 1 ręką. Kilka szturchnięć we właściwe miejsce i z psa zejdzie cała agresja, razem z krwią
Tego triku nauczył mnie wujek gdy się dowiedział że zostałem wolontariuszem w schronisku (fajne laski były wolo), niech mu ziemia ciężką będzie (bo to kawał chuja był). Wujek się go nauczył w 80tych czy 90tych jak godzinki w schronisku odrabiał...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów