18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
CzarnyAdolf 2023-10-27, 20:04
Jak inaczej ma zachować się głodny pies? Widzi mięso to gryzie i szarpie.
Zgłoś
Imralav 2023-10-27, 20:29
psotna_cipka napisał/a:

Ostatnio dostałam przepis na rosół z psa:
Składniki:
1.pies
2.woda
3. jakieś warzywa i przyprawy
Jak przygotować:
1. oskóruj psa
2. wypatrosz i poćwiartuj
3. włóż do garnka i zalej wodą
4. trochę gotuj
5. wrzuć warzywa
6. dalej gotuj, aż mięso będzie miękkie (szczeniaki gotują się szybciej)
7. dodaj przypraw wg uznania

Dobromir Sośnierz lubi to.
Zgłoś
Juzwa 2023-10-27, 20:55 4
Trzeba nosić ze sobą małe co nieco. Nie ma takiego psa, który by nie odpuścił po jednym razie w główkę.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
smc 2023-10-27, 22:52 1
Patent że wsadzaniem palca w dupę naprawdę działa.

Nie pytajcie, skąd to wiem...
Zgłoś
MoNsTeR.pl 2023-10-27, 22:54 1
To nie ruski pies, to turecka rasa owczarka, Kangal. Straszny skurwysyn.
Zgłoś
TheBadFrog 2023-10-27, 23:49
w dzisiejszych czasach ludzie to pi... jak Cię coś atakuje i masz możliwość obrony to wydłub oczy lub atakuj inne wrażliwe miejsca jak genitalia. wychowywałem się z dużymi psami i podczas zabawy łatwo było nauczyć się czego psy się boją. na moje podstawa to dłoń zagiąć w pięć wsadzić do pyska drugą ręką złapać za kark i wpychać pięść ile się da do gardła pies zacznie się dusić i krztusić wypluwając Twoją dłoń (rozmiar pięści dorosłego człowieka w mordzie psa nie pozwoli mu na mocny uścisk) wtedy przejmujesz inicjatywę i masz wiele opcji by delikwenta uspokoić atak na oczy rozwarcie paszczy do złamania żuchwy złamanie kończyn itp itd. dla zjeba... lewaków nie testowałem tego na moich pupilach a to są tylko wnioski i doświadczenia
Zgłoś
damianek222 2023-10-27, 23:57
wrzesin602 napisał/a:

Wystarczy przydusić, ja odciąłem tak prąd potężnemu amstafowi jak złapał mojego psa i nie chciał puścić złapałem sk***ysyna za szyję jak w mma zapiąłem uścisk 10 sekund i zrobił się sztywny aż zwieracze mu puściły

a potem wstałes i sie zesrales, bo to byl tylko sen
Zgłoś
Romet.Wigry3 2023-10-28, 1:08
Zastrzelić pieski razem z właścicielem.
Zgłoś
GangTrap 2023-10-28, 8:30 2
MoNsTeR.pl napisał/a:

To nie ruski pies, to turecka rasa owczarka, Kangal. Straszny skurwysyn.

Ja bym powiedział że to owczarek środkowoazjatycki a nie kangal
Zgłoś
Yolanda 2023-10-28, 9:41
damianek222 napisał/a:

a potem wstałes i sie zesrales, bo to byl tylko sen

Napisał,że go jeszcze zapiął, aż zwieracze puściły. Bydlak.
Zgłoś
natansky 2023-10-28, 13:40 1
Pizda w tym samochodzie jakaś. Po co hamował? Było do końca jechać. Kilka by trzepnął reszta by uciekła i wszyscy bezpieczni
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-10-28, 15:12
wrzesin602 napisał/a:

Wystarczy przydusić, ja odciąłem tak prąd potężnemu amstafowi jak złapał mojego psa i nie chciał puścić złapałem skurwysyna za szyję jak w mma zapiąłem uścisk 10 sekund i zrobił się sztywny aż zwieracze mu puściły

Tak zrobisz jak atakuje kogoś innego i masz swobodę ruchu. Jak trzyma cię za łapę to raczej mu kutanelsona nie założysz. Dlatego warto nosić ze sobą nóż, który sięgniesz 1 ręką. Kilka szturchnięć we właściwe miejsce i z psa zejdzie cała agresja, razem z krwią
Zgłoś
gryguak 2023-10-28, 15:19 2
Jako były pracownik schroniska dla zwierząt, jeśli chcecie pomóc takiej zaatakowanej osobie - najprostszy manewr - wyjebać burka za tylne łapy do góry nogami. Jeśli waga psa plus tężyzna fizyczna pozwala - jebnąć nim dla pewności o ziemię. Testowane wielokrotnie, nigdy nie zawiodło. Czterołape mają słabą równowagę i wywalenie ich łapami do góry z miejsca rozwiązuje sprawę w 98% przypadków, bo ich błędnik tego nie ogarnia. Te pozostałe 2% trzeba jebnąć o ziemię, albo zasadzić dobrego kopa na żebra, zaraz przy brzuchu gdzie u psa mostek. Kop w dolną szczękę również z reguły onieśmiela futrzastego delikwenta.
Tego triku nauczył mnie wujek gdy się dowiedział że zostałem wolontariuszem w schronisku (fajne laski były wolo), niech mu ziemia ciężką będzie (bo to kawał chuja był). Wujek się go nauczył w 80tych czy 90tych jak godzinki w schronisku odrabiał...
Zgłoś
tomeksg 2023-10-28, 17:15
Do odstrzału.. psy też
Zgłoś
PabloSkills 2023-10-28, 21:12
Ten jeden to lew.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów