Problematyczne ruskie pieski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I nie ma nawet kto odjebać pchlarza jebanego na smalec, bo wszyscy z na froncie w okopach
patmon napisał/a:
Gołymi łapami ciężko dać radę dużemu kundlowi, ale mieć w łapie kija, czy łopate i dać się pogryźć to już lipa straszna
Wystarczy przydusić, ja odciąłem tak prąd potężnemu amstafowi jak złapał mojego psa i nie chciał puścić złapałem skurwysyna za szyję jak w mma zapiąłem uścisk 10 sekund i zrobił się sztywny aż zwieracze mu puściły
wrzesin602 napisał/a:
Wystarczy przydusić, ja odciąłem tak prąd potężnemu amstafowi jak złapał mojego psa i nie chciał puścić złapałem skurwysyna za szyję jak w mma zapiąłem uścisk 10 sekund i zrobił się sztywny aż zwieracze mu puściły
nie chcę nawet wiedzieć w jaki sposób sprawdzałeś mu zwieracze
Właściciele do piachu a Psy do tresera i potem może znajdą normalnych ludzi.
flejtuch napisał/a:
Właściciele do piachu a Psy do tresera i potem może znajdą normalnych ludzi.
psy na smalec
Pies stróżująco pasterski, azjata, puszczony samopas i wszyscy zdziwieni, że atakuje ludzi. Wypierdalać od stada, które sobie upierdolił pod saganem to nie będzie gryzł nikogo. Właścicieli do piachu.
ZiooMall napisał/a:
Przeszły kwalifikację, na front do Ukrainy się nadają
Jak już to nie '' do ukrainy '' a na ukrainę
1.pies
2.woda
3. jakieś warzywa i przyprawy
Jak przygotować:
1. oskóruj psa
2. wypatrosz i poćwiartuj
3. włóż do garnka i zalej wodą
4. trochę gotuj
5. wrzuć warzywa
6. dalej gotuj, aż mięso będzie miękkie (szczeniaki gotują się szybciej)
7. dodaj przypraw wg uznania
Składniki:
1.pies
2.woda
3. jakieś warzywa i przyprawy
Jak przygotować:
1. oskóruj psa
2. wypatrosz i poćwiartuj
3. włóż do garnka i zalej wodą
4. trochę gotuj
5. wrzuć warzywa
6. dalej gotuj, aż mięso będzie miękkie (szczeniaki gotują się szybciej)
7. dodaj przypraw wg uznania
Gdzie jest poligon?!
Wypasiony sukinsyn, pewnie niejednego człowieka już oszamał w swojej karierze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów