...że zima oddziela kierowców od posiadaczy prawa jazdy. No ale kurwa bez przesady
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tam narzekacie, ja się świetnie bawię dzięki takim oblodzonym zakrętom
Pod koniec busik, po sniegu, mozna? trzeba od razu koleinami? Powinny byc egzaminy co 5 lat zeby moc dalej jezdzic. zda taki "kierowca" raz i do konca zycia "jezdzi". co 5 lat egzaminy praktyczne i dyskwalifikacja tych co nie potrafia jezdzic.
w paliwie 3/4 to podatki. Miedzy innymi na utrzymanie drog w takim stanie, abysmy mogli po nich jezdzic. Po takiej drodze jezdzic nie mozna. Mozna za to scigac sie bobslejami.
ŁÓDŹ KURWA!
Tyler. napisał/a:
...że zima oddziela kierowców od posiadaczy prawa jazdy. No ale kurwa bez przesady
tak samo jak pieszych od posiadaczy nóg...
Jak oni wszyscy tak ruszali jak ten gość tym BMW to się nie ma co dziwić, że są stłuczki itp... Mógł jeszcze więcej gazu dodać, na 100% by ruszył.
Chore przekonanie 80% kierowców, że jak sie zakopie i doda więcej gazu to wyjedzie bez żadnego problemu... Później się zakopują debile...
Chore przekonanie 80% kierowców, że jak sie zakopie i doda więcej gazu to wyjedzie bez żadnego problemu... Później się zakopują debile...
Na chuj ta baba tak warczy?
Mam tylko sejczento gówno małe wywrotne
Kamyk5011 napisał/a:
A co, lata są wyznacznikiem skila ?@pretor
mówi to koleś który prawko ma maksymalnie od 2 lat.
Znam dużo frajerów co muszą się cofać kilkanaście lat wstecz do nauki parkowania.
Co do tych ludzi, no kurwa narzekać to każden jeden potrafi, a robić to ni ma komu. Zamiast wziąć łopatę, zasypać to piachem i solą to tylko stoja i pierdolą, że ślisko.
teken napisał/a:
cofać kilkanaście lat wstecz
To błędna pomyłka w pisowni, ale myślę umysłem, że wnioskując wniosek z reszty posta, można powiedzieć, że to jednorazowy wyjątek i już później na przyszłość się nauczysz poprawnie. Ale jeśli będziesz dalej kontynuować podobne praktyki, to w krótkim okresie czasu spadniesz w dół (i popadniesz w tzw. wtórny analfabetyzm).
sie wkrwilem na to jebane panstwo, sami zlodzieje. i wiekszosc frajerow ,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów