Widzieli, że awantura wisi w powietrzu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Pan Trupek po swojej gównowartej śmierci na koniec swojego chujowego życia stał sie bardzo popularny i wszyscy go macali w nadziei na znalezienie kałacha
Pojedynek na dystansie 1,5m widziałem chyba tylko w Nagiej Broni 2 1/2/. Tylko tam strzelali z pukawek a tutaj z kałacha.
Ledwo się gość położył i już go okradli.
Jakie to jest komiczne WINCYJ!
aż się prosi o lepszą jakość i ujęcie z drugiej kamery. tam za tym parawanem też była niezła komedia.
garota napisał/a:
Widzę jak w ruskiej armii. Jeden pada drugi podnosi broń
Opłacało się robić rundę eco bo kałanio wpadł gratis
durabo2 napisał/a:
To spróbuj trafić w ruchomy cel z większej odległości bez specjalnego szkolenia.Z czego oni tam strzelaja skoro muszą tak blisko podchodzić
Gangus który nie jest debilem o tym wie, większość internetowych znafcuf zaś się tylko wymądrza.
W szkole mieliśmy PO, wszyscy nawet laski mieliśmy oddać po 3 (lub coś koło tego) strzałów od razu na ocenę, nawet nie mając okazji przedtem potrenować. Byłam po tym w życiu ze 2-3 razy na strzelnicy: długie celowanie, gościu poprawiający ci pozycję, itd. Już sobie wyobrażam jakbym miała kogoś trafić na szybko w sytuacji stresowej.
Nie wiem jakie są u nich ceny amunicji, ale za cenę 1 naboju u nas można u nich kupić obiad w restauracji. Nawet biorąc poprawkę na to że fabryki broni mają krajowe a więc ceny są odpowiednio niższe, nadal nie oczekuję aby przeciętny członek gangu czy bojówki miał okazję potrenować strzelanie na tyle aby mieć podstawowe kompetencje w warunkach bojowych.
I ci którzy mają tego świadomość podchodzą na tyle blisko aby trafić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów