📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
a ja mimochodem widzę małą sugestię TVNowską zwaną przekłamaniem. Otóż ujęcia co chwilę pokazują golfa III z zewnątrz, oraz wnętrze i dialog z kierowcą punto II sporting. Sugeruje to że jedziemy filmowanym Golfem. Gówno pradwa była jest i będzie w każdej komercyjnej tv. DO PIEKŁAAA
Tera to sie moga cmoknac ! xD niedawno cos pokazano w jednym z tematow moze nie GD ale niedlugo kto wie Budyn potrafi ... jeb...y
97rok...Bravo HGT mojej żony było nowe jak dziewica a teraz olaboga
dobrze że sprawy na czasie wrzucasz, coby każdy się orientował co się teraz dzieje
młode wilki i ten klimat
Co to za kawałek w 0:48? Wiem, że kiedyś miałem go jeszcze na kasecie ale za cholere nie pamiętam nazwy.
Arbeit macht müde
Człowiek Widmo napisał/a:
Co to za kawałek w 0:48? Wiem, że kiedyś miałem go jeszcze na kasecie ale za cholere nie pamiętam nazwy.
Motyw z filmu "Janosik" w wersji monofonicznej na stare telefony
logomaker.pl/nokia/dzwonki/melodia_z_serialu_janosik-913.html
Mii napisał/a:
Motyw z filmu "Janosik" w wersji monofonicznej na stare telefony
logomaker.pl/nokia/dzwonki/melodia_z_serialu_janosik-913.html
Sam żeś jest Janosik. Jemu chodzi o tą nute co z radia leci. A tak BTW to nie "Janosik" tylko "Stawka większa niż życie" ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów