📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
szaman powierdział, że szmata na ryju daje +3 smaku wpielbłądowego siura więc myśleli, że mają tyle animalu w mordzie, że mechaniczne konie pomogo
Nie nielegalni tylko handel żywym towarem. Do odstrzału od razu podejrzanych o proceder.
bercisko napisał/a:
Tam nawet skazańca na stryczek prowadzą w maseczce bo Covid
I słusznie, bo maseczka jest po to, żeby innych nie pozarażał.
Covid??? Maseczki?? Aaa jebać pis
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
RYHOO napisał/a:
szaman powierdział, że szmata na ryju daje +3 smaku wpielbłądowego siura więc myśleli, że mają tyle animalu w mordzie, że mechaniczne konie pomogo
W jakim języku to jest napisane?
xxmercy napisał/a:
i brawo, nawet tam ludzie mądrzejsi od bezmózgich antyszczepów w Polsce
Jak ktoś nie nosi maseczki, to nie znaczy, że jest "antyszczepem". Wara od Polski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów