Akcja z Egiptu, kierowca traktora nie ukończył 13 roku życia, co nie usprawiedliwia nieostrożnej madki z córką..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Samozaoranie bez pługa
ale gówniak jechał mimo nie pełnoletności to normalnie traktorem to święta krowa idzie z dzieckiem które wskakuje traktorowi pod koła.
Nawet jak by dam dorosły siedział nie wiem czy macie taki timing aby 0.5s wyhamowywać maszynę i czy maszyna da rade tak szybko sie zatrzymać.
Nawet jak by dam dorosły siedział nie wiem czy macie taki timing aby 0.5s wyhamowywać maszynę i czy maszyna da rade tak szybko sie zatrzymać.
Prosto pod koła wyszła.
Ojciec nauczył mnie jeździć traktorem jak miałem siedem lat, po to żebym mógł wcześnie zacząć pracować na gospodarce. W tych czasach to było normalne (lata osiemdziesiąte), od dzieciaka trzeba było ciężko zapierdalać. Nikogo nie rozjechałem.
Quassar napisał/a:
ale gówniak jechał mimo nie pełnoletności to normalnie traktorem to święta krowa idzie z dzieckiem które wskakuje traktorowi pod koła.
weż lepiej nie rob prawa jazdy albo odrazu sie powieś - tam byly smialo 3 sekundy na reakcje a maszyna sie ledwo toczyla takze stanie w miejscu jak widac na filmie - moim zdaniem zapatrzyl sie na motociula czyli jak zwykle oni są winni.
dzieciak lepiej jezdzi od bab :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów