Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To byla impreza under 18 czyli dla dzieciakow w wieku 11-17 lat , wiec nie klam w opisie, bo jak znam zycie zaraz stulejarze i incele sie zleca i zaczna ja wyzywac od kurew.
To co w takim razie odjebala? Bo ty widzę dobrze poinformowany
To byla impreza under 18 czyli dla dzieciakow w wieku 11-17 lat , wiec nie klam w opisie, bo jak znam zycie zaraz stulejarze i incele sie zleca i zaczna ja wyzywac od kurew.
Taka informacja znajdowała się pod filmem który podjebałem. Proszę nie zarzucać mi kłamstwa.
Ona ma 14 lat? Nie może być!!! JPRDL kawał zdrowej, mięsnej świni. Widać, że mięsne, twarde, zbite od szynki i schaby. Z buźki, taka królewna-buntowniczka. Coś mi się wydaje, że nie spod jednego kapelusza wyjadała gorgonzolę. Bardzo wdzięcznie się krztusi i dusi… oj zaczynam mieć włochate fantazje…
Widać, że lubi być dobrze przyduszona. 14 lat, to to na pewno nie ma
Nikt nie widzi, że jest nafrukana jak świnia?
Raczej to właśnie jest świnia nafukana , a bez fukania i tak jest świnią .
Jak toto ma 14 lat, to chyba kiełby robi od 5 - głosik jak po paczce szlug dziennie.
Ciekawe jaki ty byś miał głosik po paru chwilach duszenia przez łysego
Noe zmienia to faktu, ze wszystkie ubrane jak kurwy,
Ona ma 14 lat? Nie może być!!! JPRDL kawał zdrowej, mięsnej świni. Widać, że mięsne, twarde, zbite od szynki i schaby. Z buźki, taka królewna-buntowniczka. Coś mi się wydaje, że nie spod jednego kapelusza wyjadała gorgonzolę. Bardzo wdzięcznie się krztusi i dusi… oj zaczynam mieć włochate fantazje…
Wstawaj, zesrałeś się
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów