📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tolerancja, czyli znoszenie kogoś, czegoś. Wolność słowa utracili w momencie otwarcia wieka od szamba.
Wiele ludzi myli wolność słowa z chuj wie czym i nie wie co wolność słowa tak naprawdę znaczy. Jasne możesz mówić co chcesz, ale to nie znaczy, że jesteś zwolniony z odpowiedzialności za to co mówisz. To pewnie zostanie od razu pomylone z cenzurą.
xmefjux napisał/a:
Jak można mówić o wolności słowa, skoro np. słowo murzyn które było kilka lat temu słowem neutralnym dziś przez lewicowych kretynów są uważane za rasistowskie. Na niemieckich stadionach jest niby zakaz wnoszenia transparentów mówiących o polityce no ok. ale dlaczego zezwala się na te mówiące dobrze o emigrantach (na prawie wszystkich meczach Bundesligi je widać) co jest już samym łamaniem tych zasad, a natomiast o tych które dają przekaz sprzeciwu już nie i ludzie są surowo karaniWiele ludzi myli wolność słowa z chuj wie czym i nie wie co wolność słowa tak naprawdę znaczy. Jasne możesz mówić co chcesz, ale to nie znaczy, że jesteś zwolniony z odpowiedzialności za to co mówisz. To pewnie zostanie od razu pomylone z cenzurą.
up Loaloa możesz mi skoczyć na snaka zwierzaka lewacka kurwo
dałabym Ci 1000 piw, ale sadistic nie pozwala, 1000000000% prawda chłopie
to znaczy ile tych wolności?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów