18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Niemcy na wojnie
turkowizorka • 2012-08-06, 14:57
Polska satyryczna ulotka dywersyjna z czasów wojny występująca na terenach tzw. Ostlandu. Bardzo ciekawie skonstruowana Przekazu chyba nie trzeba wyjaśniać.

Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy.
Zgłoś
BongMan 2012-08-06, 15:05 11
Nikt nie przewidział, że po wojnie USA wpompuje w szwabów tyle hajsu. Niby przegrali, ale de facto wyszli na tym lepiej niż zwycięzcy, czyli niby my.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Keijiro 2012-08-06, 15:10
zwycięzcy za to masz piwo
Zgłoś
turkowizorka 2012-08-06, 15:21 1
Jednak ideowo wszyscy wiedzą, że to szwaby przegrały, gospodarka schodzi w tym przypadku na drugi plan. Po wojnie musieli oni budować na nowo swoją świadomość narodową, uporać się z okrucieństwem przeszłości. I babrają się z tym do dzisiaj. Ta ulotka to jeden z tysięcy dowodów na czarny rozdział historii Niemiec- poucza, zmusza do refleksji a nam Polakom daje świadectwo, że walczyliśmy na każdej płaszczyźnie i wspieraliśmy mentalnie naród w konspiracji.
Zgłoś
r................a 2012-08-06, 15:42

Zgłoś
Ludomir 2012-08-06, 20:12 2
Polska mistrzem Polski!!

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
Proximate 2012-08-06, 21:51 1
turkowizorka napisał/a:

Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy.

Na twarz - 100 pkt
Na piersi - 80 pkt
Na tyłek - 50 pkt
Na włosy - 30 pkt
W piczce - Tracisz wszystko
Zgłoś
dumad 2012-08-06, 21:54
tak niemcy szli na wojnę a tak będą wracac

wg mnie powinno byc " a tak wracali"

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
j................x 2012-08-06, 21:58 1
@ up
Kłopoty z czytaniem ?! Jest tam napisane, że to ulotka z czasów wojny, więc jeszcze wtedy nie wracali i nawet nie mieli takiego zamiaru...
Zgłoś
Stalovy 2012-08-06, 22:48 1
"wrącać" będą, niemce... właśnie wracają na swoje - sprawdźcie ilu niemiaszków kupuje ziemie na mazurach.
Zgłoś
Ejsii 2012-08-06, 23:56
Tylko ja na samym początku obróciłem łeb , a potem obrazek obrócili, gdy przeczytałem ?

,,Miałem być dobry i miły, lecz kurwy wróciły"
Zgłoś
krz2 2012-08-07, 0:28 2
BongMan napisał/a:

Nikt nie przewidział, że po wojnie USA wpompuje w szwabów tyle hajsu. Niby przegrali, ale de facto wyszli na tym lepiej niż zwycięzcy, czyli niby my.

Jakbyś chciał wiedzieć, to Polska II WŚ nie wygrała tylko przegrała
Zgłoś
Endzior 2012-08-07, 1:24
Piwko za niezamierzone zapewne tytuły z "Doliny Klaunów".

Zgłoś
uyvu 2012-08-07, 11:27
Mnie po odwróceniu bardziej przypomina sowieckiego sałdata, ale chyba nie o to chodzi?
Zgłoś
nevmano 2012-08-07, 18:04

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów