Polak "ja pierdole".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Polak "ja pierdole".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pimp187 napisał/a:
Naucz się pisać kurwo jebana
Stary musi Cie zamykac w piwnicy i rzucac w Ciebie gwozdziami, Ty biedna szmato ❤️
Pimp187 napisał/a:
Jebać polaków
Powiedz swojej starej, kurwie garbatej, ze ma jutro przyjść i mi umyć okna jeszcze raz.
Hahaha tak właśnie mieliście szczekać polaki:D
Pimp187 napisał/a:
polak nazywa kogoś brudasem... świat się kończy
Jesteś alterego tego zjeba Laoli czy tylko upośledzonym umysłowo trolem, co wygrał życie jako pomywacz przed brexitem?
Pimp187 napisał/a:
polak nazywa kogoś brudasem... świat się kończy
Te, "nojedojcze". Ty starego co cię zrobił szukasz na polskich stronach, bo matka dawała na prawo i lewo, a jak zobaczył co wypierdziała to spierdolił byle dalej? Żaden szwabski frajer się do ciebie nie odzywa i kumpli nie masz, a muslimy cię gnoją jak tylko z chałupy wystawisz nos? Takie gówno z dałnem jak ty lubi się pruć na jakiejś stronce, żeby tylko powkurwiać. Szmaciarze bez zainteresowań ale z masą czasu, zapewne przykuci do wózka tak mają. Od braku ruchu gówno ci w żyłach już krąży i takie zjebane teksty walisz. Pewnie ślunzok albo mazur z pochodzenia, albo kaszebe repatriant. Inaczej polskiego byś przecież nie opanował ze swoim IQ. Po cholerę Ziemia nosi takie śmieci?
kokos_123 napisał/a:
@shoe5maker - czy dobrze mi przetłumaczyło, że zadzwonili pon numer alarmowy, ale nie wiedzą, czemu nie powiadomiono kolei i nie kazano zatrzymać się pociągowi?
Dokładnie, pusta przyczepa się wyjebała i zadzwonili na policję ale niestety informacja nie została przekazana dalej
Pimp187 to niedorobiony Niemiec. Sam przyznał kilka dni temu, że wolałby być Niemcem. To takie duże dziecko z kompleksami narodowymi szukające atencji dla swojego płaczu " <chlip> mamo, <chlip> ale ja nie chcę być Polakiem<chlip><chlip>".
@up Ja bym powiedział że to właśnie ty masz kompleksy.Po co takie historie wymyślać, przekonać samego siebie?
Nie ma gdzieś nagrania z opciągu?
skin88 napisał/a:
Dokładnie, pusta przyczepa się wyjebała i zadzwonili na policję ale niestety informacja nie została przekazana dalej
Dokładnie tak było jak piszesz. Z ta małą różnica ze Policja ociągała się z podaniem informacji dalej czyli do dyżurnego ruchu który mógł zawiadomić maszynistę o przeszkodzie na torach bądź zatrzymac pociąg za pomocą systemów bezpieczeństwa PZB (u nas Radio - Stop)
Informacja co prawda doszła ale było już za późno żeby zatrzymać skład.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów