Polak "ja pierdole".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Polak "ja pierdole".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie od dzis wiadomo, ze najwieksze debile ida na kierowcow zawodowych
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/ludwigshafen/Schwerer-Unfall-Zug-kol...
chyba widzicie ze ładunek mu się spierdolił z przyczepy i dlatego tam stoi. Jak mu się spierdolił huj wie.
Jebał cię pies, zrozumiałeś po polsku?
Szymon86 napisał/a:
słownictwo typowego katolika polaczka, czyli głupca
Jebał cię pies, zrozumiałeś po polsku?
A mnie zastanawia dlaczego nie udało mu się wyhamować przed tirem, skoro zrobił to zaraz po wjechaniu w ciężarówkę?!
dr_dex napisał/a:
Nie od dzis wiadomo, ze najwieksze debile ida na kierowcow zawodowych
Dokładnie, zawsze to powtarzam. Przyjezdzają pod fabryke z czesciami w Niemczech i ani me ani be. Dzwonią do firmy w Polsce "" jestem przy bramie"" Zawód gdzie zdecydowana wiekszosc to debile.
Warto zauważyć, że bardzo przyzwoicie nakręcone. I w poziomie !!
dobrze że to w niemcach bo w Polsce pendolino by go nie poczuło i przejechało 375km/h
@shoe5maker - czy dobrze mi przetłumaczyło, że zadzwonili pon numer alarmowy, ale nie wiedzą, czemu nie powiadomiono kolei i nie kazano zatrzymać się pociągowi?
RudaMaruda napisał/a:
A mnie zastanawia dlaczego nie udało mu się wyhamować przed tirem, skoro zrobił to zaraz po wjechaniu w ciężarówkę?!
Bardziej mnie zastanawia dlaczego nikt nie poleciał z 500, 600,, 800 czy nawet 1000 metrów w obu kierunkach, żeby z wyprzedzeniem zaalarmować maszynistę? Myślenie boli? Widać, że nie jest to debil co go parzy szlaban, tylko z jakiegoś powodu tam po prostu utknął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów