Niemieccy naukowcy po latach badań na wielomilionowej próbie dowiedli, że Żydzi nie zmartwychwstają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Polskie sądy udowodniły, że jednak jest to możliwe.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Veni_Vidi napisał/a:
"Niemieccy naukowcy"?! Ale to nie ci sami co przegrali z pogodą, dziurą ozonową a teraz walczą z klimatem?
Współcześni niemieccy naukowcy mają na imię Mohammed, Ahmed, Omar i Jamal.
Veni_Vidi napisał/a:
"Niemieccy naukowcy"?! Ale to nie ci sami co przegrali z pogodą, dziurą ozonową a teraz walczą z klimatem?
Wcześniejsi naukowcy co mieli się nachapać są ustawieni do końca życia i jeszcze na kilka pokoleń bo te firmy są na cały świat.A mowa o: Continental, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Siemens, Bayer, Agfa, Dr. Oetker, Hugo Boss, Allianz, Deutsche Bank
Zrobiłeś mi dzień
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów