Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Antifa to najgorsze co spotkało niemcy
Czemu?
To nie ciemniejszej karnacji inżynierzy jednak?
No i najważniejsze - dla kogo najgorsze, dla nich czy dla nas? Ja tam szwabów mało lubię, mają nieco odmienne interesy niż my.
ja tylko przypomnę, że kilka lat temu prawicowcy w Lublinie zaatakowali jakąś gówniarę widząc w niej lewicowego ekstremistę... zjebana każda skrajność po równi, trzeba mieć tekturę zamiast mózgu żeby popierać czy to antifę czy radykalną prawicę
Dokładnie. Zawsze jak poznam kogoś o ekstremistycznych zapędach typu pedały do pieca, księża do pieca, tylko lewo albo tylko prawo to zakodowuje w głowie żeby na niego uwazac bo coś z nim nie tak.
Życie to nie bajka dla dzieci, że ten zły, ten dobry a tak robić zawsze dobrze.
Jak ktoś uważa inaczej, to niech sobie określi swoją ulubioną temperaturę i wszystko w niej robi. Od kurwa kąpieli po smażenie żarcia.
Antifa to najgorsze co spotkało niemcy
Mają co chcieli, ni huj mi ich nie żal.
Mają co chcieli, ni huj mi ich nie żal.
Nie co niemcy chcieli tylko co czosnki chciały.
Nie co niemcy chcieli tylko co czosnki chciały.
Kto? Nie znam tego określenia a Google podaje niepasujące znaczenia.
Dlatego dążyć należy, do równowagi, stanu mistycznego*...
*Od stanu tego, przysługuje nieograniczona ilość dni wolnego na żądanie, bez podawania konkretnej przyczyny, oraz daty powrotu z urlopu...
Dokładnie. Zawsze jak poznam kogoś o ekstremistycznych zapędach typu pedały do pieca, księża do pieca, tylko lewo albo tylko prawo to zakodowuje w głowie żeby na niego uwazac bo coś z nim nie tak.
Życie to nie bajka dla dzieci, że ten zły, ten dobry a tak robić zawsze dobrze.
Jak ktoś uważa inaczej, to niech sobie określi swoją ulubioną temperaturę i wszystko w niej robi. Od kurwa kąpieli po smażenie żarcia.
Osoby o prawicowych poglądach są przeważnie normalne, to lewakom ubzdurało się zbawianie obecnego świata na siłę wbrew większości, więc z łaski swojej weź niepierdol. Spotkać normalnego lewaka to dziś trzeba mieć szczęście, bo ci się nawet do lewicowego spierdolenia nie przyznają publicznie.
Osoby o prawicowych poglądach są przeważnie normalne, to lewakom ubzdurało się zbawianie obecnego świata na siłę wbrew większości, więc z łaski swojej weź niepierdol. Spotkać normalnego lewaka to dziś trzeba mieć szczęście, bo ci się nawet do lewicowego spierdolenia nie przyznają publicznie.
Nie lubię lewactwa jeszcze bardziej niż ekstremistycznych prawicowców.
Nie bardzo też odróżniam ekstremistę prawicowego od nazisty, ale to raczej przejaw niedostatecznego przyjrzenia się obu spaczeniom.
A twierdzenie, że prawicowiec jest najczęściej normalny... Nie prowadzę statystyk, ale większość takich dresokształtnych, prostych ludzi głosi właśnie prawicowe poglądy. Wiesz, ci od jp100%, małpka przed pracą itd. Uznajesz ich za normalnych?
Ja tak, normalnych jak na te niższa warstwę społeczną.
Bo jednak jak człowiek nieco się rozwinie to pomyśli o wadach i zaletach strony prawej, wadach i zaletach lewej i jakoś tak wolałby wybrać to co dobre z obu a nie się ekstremizowac.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów