Caramon napisał/a:
Nie wiem jak komuś może się podobać BMW. Dźwięk jak z modelarni, wygląd jak z folderu "default models" jakiegoś programu 3D z lat 90., a do tego legendarne wręcz kiblowanie w warsztacie i opinia wieśniaka na dzień dobry. No chyba że ktoś lubi, wtedy nie wnikam, ale kurwa... tak samo jak z paradą równości, takich preferencji nie powinno się wystawiać na widok publiczny.
Są różne gusta. Mi się swojego czasu podobało volvo 855 w sedanie i s70. W sumie dalej mi się podobają i jest jakiś urok w tym kwadratowym volviaku. Może kwestia taka, że moja matka miała 855 a ja s70.
Co do bmw to gdyby nie wieśniaki sebusie to pewnie bym inaczej patrzył na to ale jak tylko widzę to jebane kurwa e36 albo e46 to z góry zakładam, że za kierownicą siedzi pierdolony niedorozwinięty patus... a jak ma jeszcze jakiś szpojler albo inne wieśtuningi to w ogóle.
Znam typa co na hajs nie narzeka i z własnej woli zapierdala vw vento i dojebał sobie taki kurwa wieśtuning pseudo japoński czy chuj wie jaki gdzie ma felgę szerszą od opony.
No wygląda to kurwa obrzydliwie i jebie słomą z butów na kilometr ale jemu się podoba i pomimo, że mógłby coś lepszego mieć to woli to obrzydliwe vento bo jemu się podoba.
Także tego.