Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-07-23, 16:40 ]
@: No mnie ciekawi czy są do uratowania.
bo z tego co wiadomo Francja i Anglia maja ich tak dużo ze pchaja sie juz do rządów i sie ich nie pozbedą nigdy.
Francja ma dużo kolonii afrykańskich. WIęc mają duży przyrost właśnie stamtad. nawet po francusku mówią.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaDebilu chciał bym Ci przypomnieć że jak świat świateł niemiec nie bedzie bratem . To stały najezdzca który regularnie nas dojeżdza . Partner gospodarczy? Polska jest dymana przez niemcy i aktualnie my jesteśmy bardziej potrzebni im niż oni nam . Idz lizać patelnie w UE bo Ci sufit na łeb spadł
[ Dodano: 2024-07-23, 19:07 ]
@: No mnie ciekawi czy są do uratowania.
bo z tego co wiadomo Francja i Anglia maja ich tak dużo ze pchaja sie juz do rządów i sie ich nie pozbedą nigdy.
[ Dodano 2024-07-23, 19:24 ]
Najlepszy jest ten mały polizei osłaniający tyły który wygląda na przerażonego 😂
Żrenice jak 5 zł .
Brodata spierdolina dostaje w ryj, jego wyrośnięty koleś też, a z tyłu słychać: " das sind Kinder, ej das sind Kinder"
(to dzieci)...
🤡
Da sind Kinder. - Tam są dzieci, w sensie pewnie w tym Imbisie/Kebabie.
Jestę nauczycielę
Brodata spierdolina dostaje w ryj, jego wyrośnięty koleś też, a z tyłu słychać: " das sind Kinder, ej das sind Kinder"
(to dzieci)...
🤡
Myślę, że krzyczała tak tylko część zgromadzenia o podobnym kolorze skóry co resocjalizowany zwierz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów