Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
(to dzieci)...
🤡
Brodata spierdolina dostaje w ryj, jego wyrośnięty koleś też, a z tyłu słychać: " das sind Kinder, ej das sind Kinder"
(to dzieci)...
🤡
To te same dzieci które koczują na granicy...
bo z tego co wiadomo Francja i Anglia maja ich tak dużo ze pchaja sie juz do rządów i sie ich nie pozbedą nigdy.
@: No mnie ciekawi czy są do uratowania.
bo z tego co wiadomo Francja i Anglia maja ich tak dużo ze pchaja sie juz do rządów i sie ich nie pozbedą nigdy.
Miejmy nadzieje że nie wyjdą z tego , wojna domowa u Bauera zapewni nam chwilowy spokój
Miejmy nadzieje że nie wyjdą z tego , wojna domowa u Bauera zapewni nam chwilowy spokój
Dzięki sadolowi możemy właśnie spotkać, takie umysłowe spierdoliny jak Ty. I przed nimi przestrzegać innych
Wojna w Niemczech da nam chwilowy spokój. Takiego wysrywu już dawno nie czytałem
Kazda wojna, w granicach naszego sąsiada jest dla nas dużym zagrożeniem. Już o fakcie, że Niemcy sa dla nas najważniejszym gospodarczo partnerem, nie będę wspominal
Kazda wojna, w granicach naszego sąsiada jest dla nas dużym zagrożeniem. Już o fakcie, że Niemcy sa dla nas najważniejszym gospodarczo partnerem, nie będę wspominal
Debilu chciał bym Ci przypomnieć że jak świat świateł niemiec nie bedzie bratem . To stały najezdzca który regularnie nas dojeżdza . Partner gospodarczy? Polska jest dymana przez niemcy i aktualnie my jesteśmy bardziej potrzebni im niż oni nam . Idz lizać patelnie w UE bo Ci sufit na łeb spadł
Brodata spierdolina dostaje w ryj, jego wyrośnięty koleś też, a z tyłu słychać: " das sind Kinder, ej das sind Kinder"
(to dzieci)...
🤡
To nieźle wyrośnięte te dzieci, no ale skoro te brudasy nie chodzą do szkoły i w niektórych swoich brudaskich krajach biorą sobie małolaty za żony, to faktycznie chłopy mogą nie wiedzieć, że policja leje pełnoletniego odpada 🤣 Jeszcze prze chuje kręcą sytuację od początku, gdzie widać, że to nie dzieciaki a potem krzyczą, że "to dzieci" 🤣 Żenada w chuj, ale fucha policjanta może być tam okej, jeśli można by bezkarnie nakurwiać brudasów 😁
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów