Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Europa, a konkretnie cywilizacja łacińska jest skazana przez żydomasonów na śmierć bo tylko w taki sposób Europa może stać się superpaństwem żądzonym przez żydów (plan Kalergiego)
Gut gemacht, tolle Leistung !
tak na odprawie im przemówi potomek SSmana mordującego dzieci na Ukrainie i ZSRR.
To te same dzieci które koczują na granicy...
Dzieciaki tak długo czekały w krzakach przy granicy, że zdążyły już dorosnąć i zapuścić brody. Co za biurokracja
Dzięki sadolowi możemy właśnie spotkać, takie umysłowe spierdoliny jak Ty. I przed nimi przestrzegać innych
Wojna w Niemczech da nam chwilowy spokój. Takiego wysrywu już dawno nie czytałem
Kazda wojna, w granicach naszego sąsiada jest dla nas dużym zagrożeniem. Już o fakcie, że Niemcy sa dla nas najważniejszym gospodarczo partnerem, nie będę wspominal
Czy mogę użyć określenia "tuman"?
Debilu chciał bym Ci przypomnieć że jak świat świateł niemiec nie bedzie bratem . To stały najezdzca który regularnie nas dojeżdza . Partner gospodarczy? Polska jest dymana przez niemcy i aktualnie my jesteśmy bardziej potrzebni im niż oni nam . Idz lizać patelnie w UE bo Ci sufit na łeb spadł
Sowieckie pierdolenie. To jest ta wersja historii, gdzie nic tylko zawsze odpieraliśmy niemców, a kacapy to tylko raz, malutki nas dojechały, bo to były te złe, carskie kacapy. Po wstępnym obiciu sobie mord pod Cedynią i wyjaśnieniu spraw z Henrykiem II, na długo był spokój. Nawet osłabieni dzielnicowo nie byliśmy jakoś szczególnie jechani od zachodniej strony. Najgorsze, że sprowadziliśmy sobie kryminalistów którzy spierdalali pod habit dla ochronki, a nie mieli już komu wpierdolu spuszczać w Jerozolimie to z nieba (hehe) im spadliśmy - krzyżacy. Potem długo nic, nawet saska dynastia na tronie i wszystko OK.
A tu wychodzi jeden z drugim i pierdzieli coś o "odwiecznym wrogu". Obudź się, już nikt nie zmusza żeby patrzeć na historię emocjonalnie i wyolbrzymiać pewne sprawy dla zagłuszenia innych.
Chyba Niemcy zaczynają się budzić bo to co sie u nich odpierdala to już nie żarty.
Taa i wepchną nam tych inżynierów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów