Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozmowy przy obiadach tam gdzie ich od lat nie ma
A tam pierdolisz. U mnie na rodzinnych spotkaniach to od kiedy pamiętam przodowała polityka i rozmowy o żydach. Teraz doszli chorzy psychicznie z lgbt, murzyni i ciapaki.
Połowa rodziny szczeka na PIS a druga na PO.
Jest zabawa słuchając tego.
Ale wszyscy od lat zgadzamy się w kwestii kazirodczych chłopków z psl i czerwonych z sld... oraz żydów i urocze jak słyszysz kiedy ktoś mówi "W pis to ten, ten i tamta to żydziaki" a drugi "w po to ten, tamten i tamci to parchy żydowskie"
Dwa razy w roku na święta jest się z czego pośmiać
Chuj z babą, ale czemu pozwala się funkcjonować mediom, które publikują jak to taka tufta została zaatakowana. Czemu pozwala się mediom kłamać zamiast je zamykać?
To jest jebana przesada. A wiecie jaki byłby kurwa spokój jakby odebrano koncesję ITI, Polsat, WP, Angora itd. i zostało tylko TVP, którego nikt rozumny by nie oglądał?
Założę się o orzechy przeciwko żołędziom, że przyniosłoby to wielki zysk dla społeczeństwa.
Bez TV, bez gazet. Bez tych dziennikarskich kurew kłamiących w każdym zdaniu, bez tych partyjnych kurew kłamiących w każdym zdaniu.
Rozmowy przy obiadach tam gdzie ich od lat nie ma, wychodzenie z domów do kin i innych lokali usługowych.
Same plusy z zamknięcia mediów.
ehe, w Polszy rozumni ludzie, którzy sami budują sobie opinię . Zostaje tylko TVP, więc TVP ogląda 90% bezmózgiego społeczeństwa. Czujesz to?
Ja bym tej maciorze wjebał nieumyślne spowodowanie śmierci.
Chuj z babą, ale czemu pozwala się funkcjonować mediom, które publikują jak to taka tufta została zaatakowana. Czemu pozwala się mediom kłamać zamiast je zamykać?
To jest jebana przesada. A wiecie jaki byłby kurwa spokój jakby odebrano koncesję ITI, Polsat, WP, Angora itd. i zostało tylko TVP, którego nikt rozumny by nie oglądał?
Założę się o orzechy przeciwko żołędziom, że przyniosłoby to wielki zysk dla społeczeństwa.
Bez TV, bez gazet. Bez tych dziennikarskich kurew kłamiących w każdym zdaniu, bez tych partyjnych kurew kłamiących w każdym zdaniu.
Rozmowy przy obiadach tam gdzie ich od lat nie ma, wychodzenie z domów do kin i innych lokali usługowych.
Same plusy z zamknięcia mediów.
Jak takie życie Ci odpowiada, to wyjedź do Korei Północnej. W końcu jak na razie Kaczyńskiemu się nie udało pozamykać granic i jeszcze wyjazd z Polski jest legalny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów