...się relaksuje ale zawsze znajdzie się jakieś sokole oko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Lepsze to niż bicie niemca po kasku
Zawsze mnie rozpierdala jak się ruchają przy tych oknach na osiedlach typu chów klatkowy
o kurwa ale incel
Gandalf napisał/a:
Kto nie stuknął koleżanki z pracy niech pierwszy rzuci kamień
To że Twoja żona pracuje w korpo i każdy ją grzmoci ile wlezie bo jest kołczem nie znaczy że każdy rucha w pracy
mmarekk napisał/a:
To że Twoja żona pracuje w korpo i każdy ją grzmoci ile wlezie bo jest kołczem nie znaczy że każdy rucha w pracy
Ohh miód na moją duszę.
Widzicie te wszystkie ładne policjantki, trochę ich jest, nie? Otóż często tak dorabiają się wyższych stopni. Dosłownie epizod w pracy w drogówce czy na patrolu, epizod, by wpisać w dokumentach. Potem nagle awans, awans, awans i już, praca w biurze, jakieś tam przekładanie rzeczy z jednej teczki do drugiej, a następnie ciąża, druga ciąża i niedługo emerytura w wieku 40 lat. Kobiety w policji mają tak szybką ścieżkę awansu, że wkurwia to wielu facetów w mundurach. Media chętnie podają przykład, że skoro tak to dlaczego jest tak mało komendantów kobiet albo w ogóle generałów policji kobiet. Bo jak się podkreśla, kobiety szybciej przechodzą na emeryturę, mają te 3-4k emerytury i im starczy, zrobiły 2 kaszojady, przepracowały maksymalnie 1/2 tego co ich koledzy [o kilka stopni niżej od nich], żyć nie umierać. Tylko jeden szkopuł, trzeba obsługiwać mnóstwo starych dziadów na wysokich stanowiskach. Jeździć na "delegacje, prelekcje, szkolenia" i tam jest dopiero walka o awans.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów