Wyznaczono już kilkaset miejsc (t.zw no-go areas) w których młode kobiety nie powinny się pojawiać.
Wyznaczono już kilkaset miejsc (t.zw no-go areas) w których młode kobiety nie powinny się pojawiać.
We własnym kraju stali się więźniami. Mam coraz większe podejrzenia, że Makrela jest agentką ISIS.
żeby to o ISIS i makrelę (zajebista literówka;) ) chodziło... Europa ma hajsu jak żadna inna część świata, a Amerykanie broń do opylenia. Świadomie doprowadzą do konfliktu żeby zaopartywać obie strony, my będziemy się napierdalać oni się bogacić, scenariusz przerabiany już kilka razy, a eurodebile dalej gry nie kumają...
Dla przykładu - 1914, zabójstwo jednego księcia i chuj warty konflikt o małe bałkańskie państewko sprawiło, że cała Europa zaczęła płonąć? Proszę... Rozpoczęcie wojny musi się którejś ze stron opłacać, beneficjentów konfliktu poza USA nie było...
jeśli celowo to jak mogłeś ją tak obrazić porównując do tego bezmózgiego kręgowca? Biedna rybka...
Ogólnie to Polecam sprawdzić 4 kanały na YouTube - Infowars Alex Jones, Paul Joseph Watson, AMTV, WeAreChange. To takie główne podstawy żeby wiedzieć co się dzieje w obecnej chwili. A Stefan Molyneux jako dłuższe rzeczowe wytłumaczenia.
żeby to o ISIS i makrelę (zajebista literówka;) ) chodziło... Europa ma hajsu jak żadna inna część świata, a Amerykanie broń do opylenia. Świadomie doprowadzą do konfliktu żeby zaopartywać obie strony, my będziemy się napierdalać oni się bogacić, scenariusz przerabiany już kilka razy, a eurodebile dalej gry nie kumają...
Dla przykładu - 1914, zabójstwo jednego księcia i chuj warty konflikt o małe bałkańskie państewko sprawiło, że cała Europa zaczęła płonąć? Proszę... Rozpoczęcie wojny musi się którejś ze stron opłacać, beneficjentów konfliktu poza USA nie było...
Bliższe prawdy jest napisanie amerykańscy żydzi
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Wyznaczono już kilkaset miejsc (t.zw no-go areas) w których nie powinni się pojawiać.
Co kraj to obyczaj heh, Europa jest zajkakująca