📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiątkowe zdjęcie, wszyscy odstrojeni, a worka na śmieci nie schowali...
Adolf się w grobie przewraca
na tym drugim zdjęciu jest wogóle jakiś niemiec?
Dwójka na samej górze z prawej strony i drugi od lewej, też na samej górze, wyglądają na Niemców. Reszta syny i córy kozy i Abdula.
I tak uważam, że szwabstwo to gorsza zaraza niż wojujący ciapaci. W końcu to nie ciapaci wrzucali polskim dzieciom odbezpieczone granaty do plecaków, to nie ciapaci rozstrzeliwali całe polskie rodziny i to nie ciapaci odebrali Polsce suwerenność, zniszczyli gospodarkę i całkowicie ubezwłasnowolnili nasz kraj.
@Anders23Q, @Vendal:
Adolf to sam do armii brał ciapatych i murzynów, a mordował białych: Polaków i innych Słowian oraz żydów (są rasą białą jakby nie patrzeć), więc nie pierdolcie o tym wąsatym chuju w kontekście anty-islamu czy rasizmu gimbo-neonaziści...
Adolf to sam do armii brał ciapatych i murzynów, a mordował białych: Polaków i innych Słowian oraz żydów (są rasą białą jakby nie patrzeć), więc nie pierdolcie o tym wąsatym chuju w kontekście anty-islamu czy rasizmu gimbo-neonaziści...
Niemcy jak kobiety. Zmiennymi są.
Zarammoth napisał/a:
więc nie pierdolcie o tym wąsatym chuju w kontekście anty-islamu czy rasizmu gimbo-neonaziści...
Ale się nagadałem o nim hohohoho. Obrazek dla beki wstawiłem i dałem podpis do tematu (wymyślony w 3 sek.) żeby mi moderator nie wywalił posta. Ale jak widać dla Ciebie nie trzeba dużo zrobić aby zostać "gimbo-neonazistą"
Adolf to sam do armii brał ciapatych i mordował białych: Polaków
@Vendal: Chodzi o to, że każdy matoł rasista z nieznanego powodu utożsamia Hitlera z obroną białych i jeszcze pewnie z anty-islamem, zapominając, że dążył do eksterminacji m.in. Polaków. Szczególnie jak się widzi łysoli z wytatuowaną swastyką na piersi.
W końcu drobili się krzeseł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów