18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
przesmiewca 2013-09-22, 9:06 6
Łap piwko za materiał własny za moment usłyszysz głos pseudo ekspertów którzy powiedzą ci ze ćwiczenia w tak młodym wieku wpływją źle na stawy i inne głupoty ....

Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
Zgłoś
Pener 2013-09-22, 9:16 53
borze! widzisz i nie grzmisz! ćwiczenia w tak młodym wieku źle wpływają na stawy i inne głupoty!

Zgłoś
daniello17 2013-09-22, 9:17
to chyba fake
Zgłoś
Manipulator 2013-09-22, 10:22 4
fake, ktoś jej pomaga.
Zgłoś
andrewerty 2013-09-22, 11:15 2

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
StulejkaiBezrobocie 2013-09-22, 11:32 2
Nawet przystojny z ryja (jeśli to ty) i jeszcze na sadisticu córką się chwali...
czyli zaruchał
Zgłoś
~Vuko 2013-09-22, 12:07
Pener nie myslałeś może żeby założyć firmę i produkować pluszową nazi-maję?
Zgłoś
NWC 2013-09-22, 13:12
przesmiewca napisał/a:

Łap piwko za materiał własny

Jak to nagrał Polak to ja chyba nie jestem z Polski...

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
ritu4l 2013-09-22, 13:32 8
StulejkaiBezrobocie napisał/a:

Nawet przystojny z ryja (jeśli to ty) i jeszcze na sadisticu córką się chwali...
czyli zaruchał

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-09-22, 13:37 2
StulejkaiBezrobocie napisał/a:

czyli zaruchał

Zgłoś
lewozmywak 2013-09-22, 13:39
bez przesady... wy sie musicie wszystkim na sadisticu chwalić... od długości chuja po chujowe tricki, chuj story a skończywszy na własnych bachorkach...
Zgłoś
Aloz 2013-09-22, 13:39
Czasami w chuja wali i nie jest z pełnego zwisu!
Zgłoś
s................e 2013-09-22, 13:44
co w tym sadystycznego? może to przez to, że nie lubię dzieci, ale nie bardzo rozumiem o chuj tu chodzi.
Zgłoś
bxt 2013-09-22, 13:46 1
Nawet niemowlak się podciągnie więcej razy niż ja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów