Co tam jakies hannibale, tu moja 7mies. corka leci z podciaganiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łap piwko za materiał własny za moment usłyszysz głos pseudo ekspertów którzy powiedzą ci ze ćwiczenia w tak młodym wieku wpływją źle na stawy i inne głupoty ....
borze! widzisz i nie grzmisz! ćwiczenia w tak młodym wieku źle wpływają na stawy i inne głupoty!
to chyba fake
fake, ktoś jej pomaga.
Nawet przystojny z ryja (jeśli to ty) i jeszcze na sadisticu córką się chwali...
czyli zaruchał
czyli zaruchał
Pener nie myslałeś może żeby założyć firmę i produkować pluszową nazi-maję?
przesmiewca napisał/a:
Łap piwko za materiał własny
Jak to nagrał Polak to ja chyba nie jestem z Polski...
StulejkaiBezrobocie napisał/a:
Nawet przystojny z ryja (jeśli to ty) i jeszcze na sadisticu córką się chwali...
czyli zaruchał
StulejkaiBezrobocie napisał/a:
czyli zaruchał
bez przesady... wy sie musicie wszystkim na sadisticu chwalić... od długości chuja po chujowe tricki, chuj story a skończywszy na własnych bachorkach...
co w tym sadystycznego? może to przez to, że nie lubię dzieci, ale nie bardzo rozumiem o chuj tu chodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów