!mackusto-pytanie o CB Radio jest idiotycznie, nie sądzisz?
jeżleli traktujesz to jako legalny antymisiek to pozdrawiam, bo widać, że nie masz o tym zielonego pojęcia - skoro mam, to jest mi po coś potrzebne do pracy. Przy okazji jestem bardzo NIEODPOWIEDZIALNYM kierowcą - i nigdzie nie napisałem, że jest odpowiedzialny - bo jechałem na 70 aż około 90km/h ... straszne, i posiadam CB radio - straszny pirat drogowy ze mnie / weź zejdź na ziemię i wyrób własną opinię o CB, a nie z internetu, że dzięki CB masz 100kucyków więcej i możesz jeździć 150km/h.
Eliot, początkowo myślałem, że masz pojęcie o pracy kierowcy zawodowego, jak napisałeś o ojcu, ale końcówką pokazałeś, że raczej jesteś ignorantem w tym temacie - naprawdę poczytaj gdzieś lub zapytaj kogoś kto zna temat (110 nie jest wyssane z palca - mogło być 105, mogło być 112 - nie powiem ci tego, bo nie wiem - było ponad 100 na pewno). Człowieku, wiesz po co robione są wysepki, po co jest linia ciągła? Jeżeli nie widzisz problemu, to jak zrobisz sobie prawo jazdy kiedyś, to zobaczymy jak na to popatrzysz, zwłaszcza jak będziesz miał w aucie swoje dzieci, a ktoś ci wyskoczy w taki sposób przed maskę, nie wiem ile masz lat, ale możesz tego teraz nie rozumieć (bo ja moge sobie zaraz ustawić 95 lat i to dopiero byłoby coś, w tym wiek, a może
)
Nikt mu na CB nie powiedział, że droga wolna (więcej, pierwsze auto zaczęło go "pozdrawiać" po tym manewrze), w jego kierunku nieustannie leciały piękne epitety (na 19 kanale było prawie jak w mieście) ze strony innych kierowców (nie mam na myśli tutaj tylko osobówek) - bo ten koleś przeleciał dwa razy na czerwonym świetle, wyprzedzał na trzeciego, omijał wysepki tak jak na filmie i raz pojechał prosto pasem z nakazem jazdy w lewo - jakby mu inny MAN nie przyhamował i nie zrobiłby miejsca, to zabrałby ze sobą osobówkę ze skrzyżowania - nadal uważasz, że to normalne?