@avenger, ale błysnąłeś kolego - już ktoś napisał tak wcześniej, więc nie jesteś pierwszy - nie chciałem odpowiadać, bo to logiczne, ale widać muszę - mam uchwyt zawsze przyklejony, bo czasami mam dojechać na taką ulicę, że nawet na CB nie mogą pomóc - wtedy przydaje się nawi w telefonie, a na światełkach wcisnąłem telefon w uchwyt (5sek) i kliknąłem na ekranie "AutoDVR" - (kolejne 3-5sek). wcisnąłem REC (łącznie nawet gdymy zabrało mi to 15 sekund, to straszne, nie sądzisz? a światełko nadal było czerwone... (a i nawet gdybym wcisnął to w czasie jazdy, to powiem Ci, żę bój Się Boga, jezeli będziech chciał się podrapać lub właczyć klimatyzcję... bo oderwiesz rękę od kierownicy!
kolego wyżej - to program rosyjski AutoDVR - mam go na mojej Omni, muszą sie promować i do każdego nagrania dodają swoją reklamę -- wpisz w wyszkirwarkę SAMSUNG OMNIA + AutoDVR (program do rejestrowania jazdy, + jest to, że można go zminimalizować i pracuje w tle) - możesz też wklepać ten adres z filmu, to zobaczysz, że to strona programu, a nie jakieś ruskie wideo
niestety samsungowy program do rejestrowana działa zbyt wolno, dlatego korzystam z AutoDVR (a dla ścisłości, pierwszy raz go włączyłem - dopiero póxniej zobaczyłem, że mogę właczyć, aby pokazywało także prędkość poruszania się - mam nadzieję, że więcej już nie będę musiał z tego korzystać) -- nie widzę sensu udowadniania, ale jeżeli tak bardzo inetresuje Cie, to o nagram Twój wpis i wrzucę i też będzie z taką reklamą i data i godziną