18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Niepełnosprawna olimpiada
d................t • 2016-09-08, 17:14
Tego dowcipu nie da się do końca opisać słowami, bo wymaga gestów w "transmisji na żywo" I najlepiej podchmielonym rozmówcom warto jest go sprzedać - ubaw po pachy murowany

A więc: jesteśmy w podchmielonym towarzystwie i bełkoczemy:

Teraz przedstawię wam dyscypliny sportu dla niepełnosprawnych, a wy zgadujcie, jakie!

Jaki to sport? (Tutaj robimy ruch rąk charakterystyczny dla rozpędzania wózka inwalidzkiego, machamy nimi do przodu, jakbyśmy chcieli rozpędzić koła, po czym wykonujemy ruch podobny do kozłowania piłki i rzutu do kosza)

"Koszykówka" - odpowiada reszta upitego towarzystwa.

Dobrze, wspaniale!!! A jaki to sport? Zgadujcie !

(Tutaj znów robimy ruch rąk typowy dla rozpędzania wózka inwalidzkiego, po czym wykonujemy ruch podobny do odbicia piłki w siatkówkę sposobem górnym - paluchami)

"Siatkówka" - cieszy się całe zgromadzenie - każdy wiedział !

Rewelacja, zgadujecie wszystko! Jestem zdumiony, pora na kolejną zagadkę!

(ponownie machamy grabiami, jak każdy użytkownik wózka, po czym wykonujemy zamachy jak do tenisa z forhendu, bekhendu, tak, jak chcielibyśmy uderzyć piłkę)

"Tenis" - wszyscy zachwyceni, ze udało im się zgadnąć, wychodzimy trochę na idiotę, ale no cóż... ostatnie pytanie.

Brawo ! Ostatnie pytanie ! (i jeszcze raz napierdalamy rękami, tak, jakbyśmy siedzieli na wózku i chcieli spalić na nim gumy, po czym uderzamy się "z liścia w czoło". Potem znów symulujemy ruch napędzania wózka - i znowu napierdalamy się w czoło - i tak parę razy).

Jaki to sport niepełnosprawnych?

Cisza.

Bieg przez płotki...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Duch 2016-09-08, 17:35 37
Śmieszki poza kontrolo. I wtedy wchodze ja, cały na biało.
Zgłoś
d................t 2016-09-08, 18:57 5
Fez napisał/a:

Śmieszki poza kontrolo. I wtedy wchodze ja, cały na biało.

Albo, napierdalając się ręką w czoło, wjeżdżasz na wózku Ty, cały na biało.
Zgłoś
kalijanek 2016-09-08, 19:01
idź żebrać gdzie indziej
Zgłoś
ejtsteptuhepines 2016-09-08, 20:36 7
Się koleżanki posikają jak im na najbliższym sabacie opowiem! Tylko jeszcze łańcuch przegryzę...
Zgłoś
kokos_123 2016-09-08, 20:38 2
Teraz nich jeszcze zrobią olimpiadę dla mężczyzn, którzy czują się kobietami, lub przeszli operację, tak aby było fair.

Albo po prostu obalą segregację, bo przecież wszyscy są równie i wszyscy powinni startować razem.
Zgłoś
Essent 2016-09-08, 21:44
Co w tym śmiesznego ?
Zgłoś
ejtsteptuhepines 2016-09-08, 22:46 3
@orisuniek
Weź jakiś korespondencyjny kurs kumania żartów spełnij, bo szkoda naszego zdrowia by tłumaczyć Ci meandry żartów, niedopowiedzeń i życia na tej planecie.
A ceny nerwosolu rosną!
Zgłoś
AmatorKrupnika 2016-09-09, 1:35
deliriumpermanent napisał/a:

Albo, napierdalając się ręką w czoło, wjeżdżasz na wózku Ty, cały na biało.

z sinym czołem:)
Zgłoś
xFareNx 2016-09-09, 2:16
No ja czytając w sumie trochu się uśmiechnąłem, jak kto ma talent to i faktycznie może roześmiać ludzi
Zgłoś
norbert534 2016-09-09, 9:09 1
Słabe ,nie ma piwa
Zgłoś
vihura 2016-09-09, 10:08
Starsze od dinozaurów
Zgłoś
Karaluszy 2016-09-09, 13:57
ogladalem wcxoraj tenis stolowy na paraolimpiadzie.
nie moglem oprzec sie wrazeniu ze nie widzialem dawno czegos rownie zalośnie wygladajacego... i chocbym chcial byc postepowy to widok plywajacych karłow czy tenisistow na wozkach wyglada smiesznie... nie zabawnie! a smiesznie...
Zgłoś
Moby_Dick 2016-09-09, 15:53 2
Opowiedziałem dzisiaj ten kawał sąsiadce, oczywiście pokazując te dyscypliny gestami.
Śmiała się do bólu, nie dała rady ustać na nogach, myślałem, że sie posika.
Po minucie otarła łzy, zakręciła kołami i pojechała wózkiem do sklepu.
Ma dystans do siebie.. A myślałem, że jebnie focha.
Zgłoś
Winterstorm 2016-10-02, 12:56 1
To serio działa w podchmielonym towarzystwie. Do dziś pamiętam jak opowiedziałem to kumplom w barze, pewnie z 10 lat temu, jak wszyscy jebli śmiechem, to zostałem królem wieczoru
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem